Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: berebere

Pe scurt despre awaze

Am vorbit acum ceva timp despre bucataria etiopiana si am definit-o ca fiind una a [...]

8 Comentarii

Bucataria bogata a unei tari sarace – Etiopia (5)

În acest ultim episod va povestesc pe scurt despre restaurantele etiopiene, atat cele din tara [...]

11 Comentarii

Bucataria bogata a unei tari sarace – Etiopia (4)

Cel de-al patrulea episod al serialului despre bucataria etiopiana va va prezenta pe scurt cele [...]

12 Comentarii

Bucataria bogata a unei tari sarace – Etiopia (3)

Articolul despre bucataria etiopiana continua astazi cu cel de-al treilea episod, dedicat în parte prezentarii [...]

2 Comentarii

Bucataria bogata a unei tari sarace – Etiopia (2)

Astazi doar cateva alte cuvinte despre istoria Etiopiei, dupa care voi trece la evidentierea si [...]

12 Comentarii

Berebere – arome etiopiene

Amestecurile de condimente sunt proprii bucatariilor rafinate, care s-au perfectionat prin mii de experimente si [...]

10 Comentarii

Un Fat-Frumos culinar: Coriandrul (Coriandrum sativum)

Coriandru… un nume melodios, care emana in acelasi timp blandete si barbatie. Sufixul “andru” te [...]

6 Comentarii