Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: betisoare

Pui cu castraveti

Aceasta reteta se gateste prin tehnica numita “stir-fry“, imposibil de obtinut intr-o bucatarie domestica europeana. [...]

8 Comentarii

Pe urmele furculitei (1)

„Este un lucru deosebit de grosolan si lipsit de gratie sa-ti îndesi mancarea în gura [...]

6 Comentarii

Fotografii de pe papamond (17)

Fotografia de astazi imi place mult si cred ca va dati seama de ce. Acest [...]

19 Comentarii

La masa cu stramosii – China (11)

Am ajuns la finalul acestei serii de articole dedicate culturii gastronomice chinezesti. Voi trece în [...]

6 Comentarii

Bunele maniere la masa – partea 3

Clatite Exista nenumarate feluri de clatite – fiecare grup etnic are propria versiune de clatita. [...]

5 Comentarii

Bucataria japoneza între traditie si inovatie – partea 2

Desi extrem de saraca în ingrediente (ce deosebire imensa fata de zecile de mii de [...]

7 Comentarii

Bucataria chineza – traditie si varietate

Este de notorietate faptul ca marea majoritate a chinezilor nu numai ca adora sa manance, [...]

2 Comentarii

Foarte pe scurt despre betisoare

Istoric Termenul betisoare, din punct de vedere culinar, se refera la o pereche de bete [...]

9 Comentarii