Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: betisoare
Pui cu castraveti
Aceasta reteta se gateste prin tehnica numita “stir-fry“, imposibil de obtinut intr-o bucatarie domestica europeana. [...]
8 Comentarii
dec.
Pe urmele furculitei (1)
„Este un lucru deosebit de grosolan si lipsit de gratie sa-ti îndesi mancarea în gura [...]
6 Comentarii
Fotografii de pe papamond (17)
Fotografia de astazi imi place mult si cred ca va dati seama de ce. Acest [...]
19 Comentarii
La masa cu stramosii – China (11)
Am ajuns la finalul acestei serii de articole dedicate culturii gastronomice chinezesti. Voi trece în [...]
6 Comentarii
Bunele maniere la masa – partea 3
Clatite Exista nenumarate feluri de clatite – fiecare grup etnic are propria versiune de clatita. [...]
5 Comentarii
Bucataria japoneza între traditie si inovatie – partea 2
Desi extrem de saraca în ingrediente (ce deosebire imensa fata de zecile de mii de [...]
7 Comentarii
Bucataria chineza – traditie si varietate
Este de notorietate faptul ca marea majoritate a chinezilor nu numai ca adora sa manance, [...]
2 Comentarii
Foarte pe scurt despre betisoare
Istoric Termenul betisoare, din punct de vedere culinar, se refera la o pereche de bete [...]
9 Comentarii