blog de Gastronomie
Aceasta reteta se gateste prin tehnica numita „stir-fry„, imposibil de obtinut intr-o bucatarie domestica europeana. [...]
8 Comentarii
„Este un lucru deosebit de grosolan şi lipsit de graţie să-ţi îndeşi mâncarea în gură [...]
6 Comentarii
Fotografia de astazi imi place mult si cred ca va dati seama de ce. Acest [...]
19 Comentarii
Am ajuns la finalul acestei serii de articole dedicate culturii gastronomice chinezeşti. Voi trece în [...]
Untul Pentru a unge cu unt painea, biscuitii sau painea prajita, folositi cutitul, bucati mici [...]
5 Comentarii
Deşi extrem de săracă în ingrediente (ce deosebire imensă faţă de zecile de mii de [...]
7 Comentarii
Este de notorietate faptul că marea majoritate a chinezilor nu numai că adoră să mănânce, [...]
2 Comentarii
Istoric Termenul beţişoare, din punct de vedere culinar, se referă la o pereche de beţe [...]
9 Comentarii