blog de Gastronomie
Aceasta reteta se gateste prin tehnica numita “stir-fry“, imposibil de obtinut intr-o bucatarie domestica europeana. [...]
8 Comentarii
„Este un lucru deosebit de grosolan si lipsit de gratie sa-ti îndesi mancarea în gura [...]
6 Comentarii
Fotografia de astazi imi place mult si cred ca va dati seama de ce. Acest [...]
19 Comentarii
Am ajuns la finalul acestei serii de articole dedicate culturii gastronomice chinezesti. Voi trece în [...]
Clatite Exista nenumarate feluri de clatite – fiecare grup etnic are propria versiune de clatita. [...]
5 Comentarii
Desi extrem de saraca în ingrediente (ce deosebire imensa fata de zecile de mii de [...]
7 Comentarii
Este de notorietate faptul ca marea majoritate a chinezilor nu numai ca adora sa manance, [...]
2 Comentarii
Istoric Termenul betisoare, din punct de vedere culinar, se refera la o pereche de bete [...]
9 Comentarii