blog de Gastronomie
Ceviche de sepie – preparat in stil asiatic Ceviche este preparat din peste sau fructe [...]
1 Comentariu
Dragii mei, stiu ca v-ati dat seama ca se întampla ceva. Blogul meu tinde sa [...]
Despre fudulia semidoctului Din punctul de vedere al cunostintelor dintr-un anumit domeniu, dupa parerea mea, [...]
Clientul stie mai bine Bistro GUXT functioneaza de doar trei luni si jumatate. Înca nu [...]
6 Comentarii
Într-un domeniu atat de competitiv ca cel al ospitalitatii (hoteluri, pensiuni, restaurante, baruri etc.) realizarile [...]
12 Comentarii
Vara la terasa Ştiu de mult timp ca atunci cand deschizi un restaurant este practic [...]
Grecii isi incep masa cu cateva meze, adica gustarele menite a starni pofta de mancare [...]
3 Comentarii
Astazi a venit randul unei beri decente, de buna calitate, preparata in Cehia, in orasul [...]
Din partea casei Foarte multi romani si-au petrecut macar o data vacanta de vara în [...]
8 Comentarii
Habar nu am cate beri exista în lume. Unii le-au numarat, cumva, si au ajuns [...]
2 Comentarii
Chestii de comunicare Vreau sa va descriu doua discutii care m-au amuzat copios. Sper ca [...]
4 Comentarii
Despre bere Cred ca ati observat dupa postarile din ultimele luni ca am facut o [...]
Este unul dintre acele preparate culinare care te incanta prin delicatetea sosului si prin finetea [...]
Daca doriti ceva delicios, chiar memorabil, hranitor, usor de gatit, de mancat si de digerat, [...]
Iepure la cuptor – reteta de pulpe cu sos de vin si masline Acest preparat, [...]
Pe o strada liniștita din București, denumita dupa un ziarist care s-a bucurat de o [...]
18 Comentarii
Daca cineva mi-ar fi spus, macar cu un an în urma, ca voi dori sa [...]