blog de Gastronomie
Ceviche de sepie – preparat in stil asiatic Ceviche este preparat din peste sau fructe [...]
1 Comentariu
Dragii mei, ştiu că v-aţi dat seama că se întâmplă ceva. Blogul meu tinde să [...]
Despre fudulia semidoctului Din punctul de vedere al cunoştinţelor dintr-un anumit domeniu, după părerea mea, [...]
Clientul ştie mai bine Bistro GUXT funcţionează de doar trei luni şi jumătate. Încă nu [...]
6 Comentarii
Într-un domeniu atât de competitiv ca cel al ospitalităţii (hoteluri, pensiuni, restaurante, baruri etc.) realizările [...]
12 Comentarii
Vara la terasa Ştiu de mult timp că atunci când deschizi un restaurant este practic [...]
Grecii isi incep masa cu cateva meze, adica gustarele menite a starni pofta de mancare [...]
3 Comentarii
Astazi a venit randul unei beri decente, de buna calitate, preparata in Cehia, in orasul [...]
Din partea casei Foarte mulţi români şi-au petrecut măcar o dată vacanţa de vară în [...]
8 Comentarii
Habar nu am câte beri există în lume. Unii le-au numărat, cumva, şi au ajuns [...]
2 Comentarii
Chestii de comunicare Vreau să vă descriu două discuţii care m-au amuzat copios. Sper că [...]
4 Comentarii
Despre bere Cred că aţi observat după postările din ultimele luni că am făcut o [...]
Este unul dintre acele preparate culinare care te incanta prin delicatetea sosului si prin finetea [...]
Daca doriti ceva delicios, chiar memorabil, hranitor, usor de gatit, de mancat si de digerat, [...]
Iepure la cuptor – reteta de pulpe cu sos de vin si masline Acest preparat, [...]
Pe o stradă liniștită din București, denumită după un ziarist care s-a bucurat de o [...]
18 Comentarii
Dacă cineva mi-ar fi spus, măcar cu un an în urmă, că voi dori să [...]