Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: Bizant
Pe scurt despre garum (1)
Zilele trecute am gatit un stir-fry folosind putin prahok, un condiment cambodgian preparat din peste [...]
7 Comentarii
La masa cu stramosii – Bizantul (8)
În acest ultim episod al seriei dedicata culturii culinare bizantine puteti gasi si comenta cateva [...]
2 Comentarii
La masa cu stramosii – Bizantul (5)
Cultura bizantina a fost una inovativa, silita în permanenta sa absoarba si sa adapteze. Partea [...]
2 Comentarii
La masa cu stramosii – Bizantul (4)
Nu prea se stie, de pilda, cum era mancarea grecilor antici, decat vazuta prin ochii [...]
7 Comentarii
La masa cu stramosii – Bizantul (2)
Presupun ca toti aveti cate un oras preferat, sau macat visati la unul pe care [...]
2 Comentarii
La masa cu stramosii – Bizantul (1)
De fiecare data cand încep un articol din aceasta serie, dedicata culturilor culinare ale marilor [...]
4 Comentarii
Pe urmele furculitei (1)
„Este un lucru deosebit de grosolan si lipsit de gratie sa-ti îndesi mancarea în gura [...]
6 Comentarii