Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: Bizant

Pe scurt despre garum (1)

Zilele trecute am gatit un stir-fry folosind putin prahok, un condiment cambodgian preparat din peste [...]

7 Comentarii

La masa cu stramosii – Bizantul (8)

În acest ultim episod al seriei dedicata culturii culinare bizantine puteti gasi si comenta cateva [...]

2 Comentarii

La masa cu stramosii – Bizantul (5)

Cultura bizantina a fost una inovativa, silita în permanenta sa absoarba si sa adapteze. Partea [...]

2 Comentarii

La masa cu stramosii – Bizantul (4)

Nu prea se stie, de pilda, cum era mancarea grecilor antici, decat vazuta prin ochii [...]

7 Comentarii

La masa cu stramosii – Bizantul (2)

Presupun ca toti aveti cate un oras preferat, sau macat visati la unul pe care [...]

2 Comentarii

La masa cu stramosii – Bizantul (1)

De fiecare data cand încep un articol din aceasta serie, dedicata culturilor culinare ale marilor [...]

4 Comentarii

Pe urmele furculitei (1)

„Este un lucru deosebit de grosolan si lipsit de gratie sa-ti îndesi mancarea în gura [...]

6 Comentarii