blog | Retetele lui Radu - Gastronomie:

După patru ani…

Sâmbăta trecută, pe 9 februarie 2013, un prieten mi-a atras atenţia că blogul meu împlinise, de o zi deja, patru ani de existenţă. Tragerea de mânecă prietenească m-a luat prin surprindere. Mărturisesc că, ocupat până peste cap cu diverse proiecte, uitasem cu totul de această aniversare.
(mai mult…)

Citeste tot

„Retetele lui Radu” pe FaceBook

Toti cunoscutii m-au batut la cap ani de zile spunandu-mi ca am nevoie neaparat de o pagina pe FaceBook, dedicata blogului. Se pare ca astfel blogul ar fi mai bine popularizat.
Am un cont de FB, de ceva vreme deja, unde mi-am promovat retetele si articolele de pe blog, dar unde am postat si lucruri personale, nelegate de domeniul culinar: muzica, fotografii, lucruri legate de calatorii erc. In ultimul an FB a devenit principalul meu furnizor de trafic.

Se pare ca o pagina dedicata blogului ar separa preocuparile mele ne-culinare de cele culinare si ar targeta mai bine continutul din blog.

Asa se face ca acum 2 zile m-am „adunat” si am inceput sa lucrez cu pagina „Retetele lui Radu”. Postez deja acolo lucrurile legate de domeniul culinar, preluandu-le insa si pe propriul wall.

Cei care au timp si chef sunt invitati sa arunce o privire pe pagina „Retetele lui Radu„. Acolo interactiunea este la fel de simpla ca pe blog si aveti ocazia sa intalniti cititori noi. Bineinteles, voi favoriza comentariile pe blog, oferind in continuare premii in cadrul seriei „Ai comentarii, ai premii!”.

Citeste tot

Blog in lucru

Astazi blogul meu sufera unele lucrari de modernizare si mentenanta. Incercam sa facem toate acestea din mers, fara a-i opri activitatea.

Va rog frumos sa-mi aduceti la cunostinta erorile intalnite in functionarea sa, comentand la acest post. Va voi fi recunoscator pentru aceasta mana de ajutor.

Citeste tot

Blog în renovare

După mai bine de doi ani şi jumătate, ca orice casă ce primeşte oaspeţi, blogul meu are nevoie de o mică „renovare”. Trebuie ca aplicaţiile din spatele interfeţei de lucru cu dvs. să fie aranjate puţin, căci tehnologia a evoluat iar tema mea de wordpress nu mai face faţă. Vreau, de asemenea, să fac unele mici schimbări pe partea grafică, să-l optimizez mai bine pentru motoarele de căutare, şi să introduc mici plug-in-uri care să vă faciliteze accesul la articole.
Am găsit modalitatea ca programatorii să lucreze la blog fără a-l suspenda temporar, de aceea vreau să vă rog să fiţi îngăduitori dacă unele link-uri nu vor funcţiona corect. Sper ca în 2-3 săptămâni să ne putem bucura împreună de noul blog. Ţineţi-mi pumnii!

Citeste tot

600 de articole

Oameni buni, vreau să vă anunţ că reţeta de mai jos, cea de „Somon cu coriandru”, reprezintă cel de-al 600-lea articol de pe acest blog. Aceste 600 de articole au fost publicate în cele 577 de zile de existenţă a blogului.
Îndrăznesc să sper că unele dintre articole au fost citite cu plăcere şi că aţi găsit în ele lucruri interesante şi utile; de asemenea, sper că am fost iertat pentru cele în care nu v-am atins aşteptările.
Vă mulţumesc că mi-aţi fost alături şi sper să pot spune acelaşi lucru şi la al 6000-lea articol.

Citeste tot

Am un public extraordinar!

O scurtă şi subiectivă relatare a evenimentului organizat cu ocazia primei aniversări a blogului meu.

Chiar ieri (14 februarie 2010) am fost întrebat de cineva de ce am organizat acest eveniment. Întrebare are mai multe răspunsuri posibile, dar cred că cel mai important a fost curiozitatea mea, de care eram conştient, dar şi cea cititorilor mei, pe care doar o bănuiam.
(mai mult…)

Citeste tot

Ultima strigare

Sunteţi poftiţi duminică, 14 februarie 2010, între orele 13 – 17, la restaurantul “Ginger”, din Bucureşti, Calea Griviţei nr. 194. Detalii despre numărul de locuri şi costuri aici. Detalii despre meniu aici.
Am si o surpriza! La eveniment va participa si firma Enira, un excelent producator de vinuri, despre care veti afla amanunte la fata locului, adica la restaurantul „Ginger”. Ce pot eu sa va dezvalui acum este ca veti putea participa si la o mica degustare de vinuri, puse la dispozitie de Enira, asistati de specialisti oenologi.
Mai sunt doar 7 locuri disponibile.

Citeste tot

Nou update la „Haideti sa ne cunoastem”

Sunteţi poftiţi duminică, 14 februarie 2010, între orele 13 – 17, la restaurantul “Ginger”, din Bucureşti, Calea Griviţei nr. 194. Detalii despre numărul de locuri şi costuri aici. Detalii despre meniu aici.
Mai sunt doar 7 locuri disponibile. Cei interesati sunt rugati sa se hotarasca cat mai repede. Data de 8 februarie este, teoretic, ultima zi pentru inscrieri, dar este posibil ca locurile sa se ocupe mai repede.

Citeste tot

Am primit un premiu

Premiul prieteniei
Am primit un premiu zilele trecute de la Elena. Nu este primul pe care il primesc si nu pot spune nici ca ma omor dupa distinctii si decoratii. Astfel de premii se dau cu sutele printre bloggeri si, la prima vedere, un premiu virtual in plus sau in minus ar putea sa nu conteze.
Totusi, ceva conteaza pentru mine: persoana care il ofera. Elena, desi are ea insasi un blog foarte frumos si dinamic, isi face, cu generozitate, timp sa ma „viziteze” aproape zilnic si sa comenteze intotdeauna cu multa rabdare, bun simt si delicatete. Premiul acordat de ea imi este pretios pentru ca este innobilat de calitatea deosebita a celui care l-a oferit.

Citeste tot
Page 1 of 2
1 2