blog de Gastronomie
Bucataria turceasca a avut o influenta imensa asupra culturii culinare romanesti. Timp de cateva sute [...]
5 Comentarii
Sobrassada – Carnati cruzi-uscati Sobrassada este un termen ce denumeste carnatii cruzi-uscati originari din Insulele [...]
Carnati de porc (facuti in casa) – Reteta cu cascaval afumat Carnatii de porc sunt [...]
Aceasta reteta a fost gatita la GUXT, cu ocazia unui eveniment corporate. Este o reteta [...]
1 Comentariu
Morcilla patatera este denumirea unui carnat din Extremadura. Denumirea nu este tocmai corecta, caci termenul [...]
2 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. “Chorizo” sau “chouriço” este un termen provenit din Peninsula [...]
6 Comentarii
Usturoiul copt la cuptor are o aroma si dulceata inegalabile. El da parfumul acestei retete [...]
Iata o noua reteta extrem de simpla, dar care da rezultate spectaculoase. Am introdus-o, impreuna [...]
Insotirea dintre rata si fructe este una clasica si de mare efect. Varianta de reteta [...]