Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: boia dulce

Mercimek köftesi – Crochete de linte si bulgur

Bucataria turceasca a avut o influenta imensa asupra culturii culinare romanesti. Timp de cateva sute...

5 Comentarii

Sobrassada

Sobrassada – Carnati cruzi-uscati Sobrassada este un termen ce denumeste carnatii cruzi-uscati originari din Insulele...

Carnati de porc cu cascaval afumat

Carnati de porc (facuti in casa) – Reteta cu cascaval afumat Carnatii de porc sunt...

Pulpe de iepure cu sos de masline

Aceasta reteta a fost gatita la GUXT, cu ocazia unui eveniment corporate. Este o reteta...

1 Comentariu

Sandviciuri patatera

Morcilla patatera este denumirea unui carnat din Extremadura. Denumirea nu este tocmai corecta, caci termenul...

2 Comentarii

Carnati in stil chorizo

Aceasta reteta are si varianta video. “Chorizo” sau “chouriço” este un termen provenit din Peninsula...

6 Comentarii

Pui cu fasole verde crocanta si usturoi

Usturoiul copt la cuptor are o aroma si dulceata inegalabile. El da parfumul acestei retete...

Rasol de miel cu rozmarin si usturoi

Iata o noua reteta extrem de simpla, dar care da rezultate spectaculoase. Am introdus-o, impreuna...

2 Comentarii

Piept de rata cu cartofi noi si fructe uscate

Insotirea dintre rata si fructe este una clasica si de mare efect. Varianta de reteta...

26 Comentariu