blog de Gastronomie
Bucataria turceasca a avut o influenta imensa asupra culturii culinare romanesti. Timp de cateva sute [...]
5 Comentarii
Sobrassada – Carnati cruzi-uscati Sobrassada este un termen ce denumeste carnatii cruzi-uscati originari din Insulele [...]
Carnati de porc (facuti in casa) – Reteta cu cascaval afumat Carnatii de porc sunt [...]
Pokora, pakoda sau bhajia sunt diversele denumiri sub care sunt cunoscute aceste gustari. La origine [...]
6 Comentarii
Pollo al chilindrón este un preparat traditional provenit din provinciile Aragon si Navarra. Chilindrón denumeste [...]
3 Comentarii
Usturoiul copt la cuptor are o aroma si dulceata inegalabile. El da parfumul acestei retete [...]
Iata o supa care va fi indragita instantaneu de iubitorii de usturoi. Este un preparat [...]
Va povesteam cu alta ocazie ca am primit spre testare un gratar cu gaz “Ascona [...]
Va propun astazi o reteta care se prepara in mai putin de 10 minute, excelenta [...]
11 Comentarii