blog de Gastronomie
Acest tip de supa, preparata din creveti proaspeti, este o specialitate belgiana. Desi este populara [...]
4 Comentarii
Acest preparat provine din bucataria clasica franceza. Reteta nu este complicata in sine, dar necesita [...]
Incepusem sa va povestesc acum cateva zile ca am avut de gatit, la un eveniment [...]
În aceasta ultima parte de dicata brezarii, voi atinge subiectul prezarii mari, cea care gateste [...]
3 Comentarii
Vom vorbi astazi despre o varianta a “brezararii”: metoda de fata, “brezarea mica”, este cea [...]
9 Comentarii
Am profitat de faptul ca ieri a fost o zi ceva mai racoroasa, si am [...]
Am mai avut, în trecut, o tentativa de a explica brezarea. Am facut-o, din pacate, [...]
6 Comentarii
Articolul dedicat fondurilor de bucatarie continua astazi cu o scurta descriere a fondului brun, a [...]
Pentru un bucatar, fondurile sunt, dupa cutitul sau, cel mai important lucru din bucatarie, caci [...]
7 Comentarii