blog de Gastronomie
Acest tip de supa, preparata din creveti proaspeti, este o specialitate belgiana. Desi este populara [...]
4 Comentarii
Acest preparat provine din bucataria clasica franceza. Reteta nu este complicata in sine, dar necesita [...]
Incepusem sa va povestesc acum cateva zile ca am avut de gatit, la un eveniment [...]
În această ultimă parte de dicată brezării, voi atinge subiectul prezării mari, cea care găteşte [...]
2 Comentarii
Vom vorbi astăzi despre o variantă a „brezarării”: metoda de faţă, „brezarea mică”, este cea [...]
9 Comentarii
Am profitat de faptul ca ieri a fost o zi ceva mai racoroasa, si am [...]
Am mai avut, în trecut, o tentativă de a explica brezarea. Am făcut-o, din păcate, [...]
6 Comentarii
Articolul dedicat fondurilor de bucătărie continuă astăzi cu o scurtă descriere a fondului brun, a [...]
Pentru un bucătar, fondurile sunt, după cuţitul său, cel mai important lucru din bucătărie, căci [...]
7 Comentarii