Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: bouquet garni

Supa de creveti cu smantana, in stil flamand

Acest tip de supa, preparata din creveti proaspeti, este o specialitate belgiana. Desi este populara...

4 Comentarii

Prepelite umplute, servite cu sos brun si cartofi Duchesse

Acest preparat provine din bucataria clasica franceza. Reteta nu este complicata in sine, dar necesita...

4 Comentarii

Supa de prepelita cu taitei de casa

Incepusem sa va povestesc acum cateva zile ca am avut de gatit, la un eveniment...

Despre brezare (3)

În aceasta ultima parte de dicata brezarii, voi atinge subiectul prezarii mari, cea care gateste...

3 Comentarii

Despre brezare (2)

Vom vorbi astazi despre o varianta a „brezararii”: metoda de fata, „brezarea mica”, este cea...

9 Comentarii

Pulpe de iepure cu masline si lamaie

Am profitat de faptul ca ieri a fost o zi ceva mai racoroasa, si am...

4 Comentarii

Despre brezare (1)

Am mai avut, în trecut, o tentativa de a explica brezarea. Am facut-o, din pacate,...

6 Comentarii

Cum se prepara fondurile (2)

Articolul dedicat fondurilor de bucatarie continua astazi cu o scurta descriere a fondului brun, a...

4 Comentarii

Cum se prepara fondurile (1)

Pentru un bucatar, fondurile sunt, dupa cutitul sau, cel mai important lucru din bucatarie, caci...

7 Comentarii