Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: branza
Cum degustam branzeturile
Îmi plac mult degustarile; de orice fel. Ma ajuta sa descopar alimente noi si sa...
La masa cu stramosii – Bizantul (7)
În episodul de astazi, din nou despre preferintele alimentare ale bizantinilor, despre ingredientele lor preferate...
2 Comentarii
La masa cu stramosii – Bizantul (5)
Cultura bizantina a fost una inovativa, silita în permanenta sa absoarba si sa adapteze. Partea...
2 Comentarii
La masa cu stramosii – Bizantul (1)
De fiecare data cand încep un articol din aceasta serie, dedicata culturilor culinare ale marilor...
4 Comentarii
Branza coapta cu rucola, migdale si rosii uscate
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Acest preparat este...
8 Comentarii
La masa cu stramosii: Dacia (3)
În acest episod, o scurta trecere în revista a resurselor oferite de cresterea animalelor si...
6 Comentarii
Un concediu noroKOS – partea 2
La masa cu pisicile Cand am ajuns în Kos, unul dintre primele lucruri pe care...
18 Comentarii
Pe scurt despre paneer
De bine de rau, dintre bucatariile asiatice cea indiana are, pentru noi, ingredientele cele mai...
13 Comentarii
Salata cu branza mozzarella si nuci
Oameni buni, supermarketurile astea au si partea lor buna. Gasesti in ele ingrediente care nu...
17 Comentarii
Oua umplute cu branza Gorgonzola si verdeturi
Ouale umplute sunt o delicatesa apreciata de toti romanii. Se servesc atat la ocazii speciale,...
27 Comentariu
Salata cu paste, rosii si branza
Este o salata rapida, usor de preparat, plina de culoare si bine echilibrata nutritional. Cei...
6 Comentarii
Bunele maniere la masa – partea 1
Unul dintre motivele pentru care ma simt stingher intr-un restaurant elegant este teama de a...
5 Comentarii
Improvizatii cu pungile de salate Eisberg – partea 2
Am vorbit ieri despre pungile ce contin diverse tipuri de vegetale cu care se pot...
Pizza de la persani la americani
Personal nu ma omor dupa pizza. Cred ca mananc una la 2-3 ani, adica m-as...
1 Comentariu