Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: branza
Cum degustam branzeturile
Îmi plac mult degustarile; de orice fel. Ma ajuta sa descopar alimente noi si sa [...]
apr.
La masa cu stramosii – Bizantul (7)
În episodul de astazi, din nou despre preferintele alimentare ale bizantinilor, despre ingredientele lor preferate [...]
2 Comentarii
La masa cu stramosii – Bizantul (5)
Cultura bizantina a fost una inovativa, silita în permanenta sa absoarba si sa adapteze. Partea [...]
2 Comentarii
La masa cu stramosii – Bizantul (1)
De fiecare data cand încep un articol din aceasta serie, dedicata culturilor culinare ale marilor [...]
4 Comentarii
Branza coapta cu rucola, migdale si rosii uscate
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Acest preparat este [...]
8 Comentarii
iun.
La masa cu stramosii: Dacia (3)
În acest episod, o scurta trecere în revista a resurselor oferite de cresterea animalelor si [...]
6 Comentarii
Un concediu noroKOS – partea 2
La masa cu pisicile Cand am ajuns în Kos, unul dintre primele lucruri pe care [...]
18 Comentarii
Pe scurt despre paneer
De bine de rau, dintre bucatariile asiatice cea indiana are, pentru noi, ingredientele cele mai [...]
13 Comentarii
Salata cu branza mozzarella si nuci
Oameni buni, supermarketurile astea au si partea lor buna. Gasesti in ele ingrediente care nu [...]
17 Comentarii
Oua umplute cu branza Gorgonzola si verdeturi
Ouale umplute sunt o delicatesa apreciata de toti romanii. Se servesc atat la ocazii speciale, [...]
27 Comentariu
Salata cu paste, rosii si branza
Este o salata rapida, usor de preparat, plina de culoare si bine echilibrata nutritional. Cei [...]
6 Comentarii
Bunele maniere la masa – partea 1
Unul dintre motivele pentru care ma simt stingher intr-un restaurant elegant este teama de a [...]
5 Comentarii
Improvizatii cu pungile de salate Eisberg – partea 2
Am vorbit ieri despre pungile ce contin diverse tipuri de vegetale cu care se pot [...]
Pizza de la persani la americani
Personal nu ma omor dupa pizza. Cred ca mananc una la 2-3 ani, adica m-as [...]
1 Comentariu