Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: branzeturi
Sufleuri cu branzeturi si cepsoara
Sufleurile sunt preparate pretentioase si fine. Sunt, de asemenea, delicioase. Exista o mare varietate de...
Ziua în care vin capsunile
Ca explorator principal la GUXT, club de cultura gastronomica a carui existenta se bazeaza pe...
Cum degustam branzeturile
Îmi plac mult degustarile; de orice fel. Ma ajuta sa descopar alimente noi si sa...
Cartofi copti cu ceapa caramelizata si branza Chavroux
Iata o reteta foarte simpla, in care cartofii si ceapa caramelizata pun in valoare onctuozitatea...
4 Comentarii
Jeleu de castravete cu branzeturi
Sunt convins ca unii ar numi acest preparat “mousse de castravete”, dar consistenta sa, desi...
6 Comentarii
Salata de vita cu rosii, rucola si Brie
Este o salata foarte simpla, in care gustul pregnant al muschiului de vita si cel...
1 Comentariu
Ardei copti cu branza si pesto
Preparatul acesta este potrivit ca gustare, sau cina lejera. Este o reteta de vara, care...
4 Comentarii
Bulete de cascaval cu pesto
Caldura mare, dar trebuie sa mancam si noi cate ceva. Reteta aceasta nu presupune gatit,...
2 Comentarii
Porc cu Camembert
Porc cu Camembert – reteta din Bucataria Franceza Aceasta retete este originara din Normandia, una...
3 Comentarii
Tagliatelle cu broccoli si nucsoara
Este vara, iar eu sunt cam rau de caldura, asa ca nu trebuie sa va...
A fost "Fun & Grill", 25-26 mai 2013
Toate cele 22 de locuri la evenimentul „Fun & Grill” din luna aceasta, organizat la...
29 Comentariu
A fost "Branza în Bucate", mai 2013
Mansarda din str. Paris nr. 7A a gazduit ieri, 16 mai 2013, o cina dedicata...
Joi, 16 mai, la mansarda: eveniment culinar "Branza in bucate"
Dupa o mica pauza in preajma sarbatorilor de Pasti, reiau evenimentele culinare desfasurate „La Mansarda”,...
Bulete de branza cu gremolata
Imi plac mult aromele mediteraneene, dominate de usturoi, citrice si ierburi aromate, de aceea aceasta...
7 Comentarii
A fost "Sunday Grilling" – meniu marocan – 21 aprilie 2013
În str. Maica Alexandra nr. 5, ieri (duminica 21 aprilie 2013), în curtea showroom-ului companiei...
1 Comentariu
A fost "Fun & Grill" – aprilie 2013
Cred ca cineva, acolo sus, este mare amator de gatit în aer liber. Altfel nu-mi...
2 Comentarii
Tortelloni tre formaggi
„Tre formaggi” inseamna in limba italiana „trei branze”; este lesne de dedus ca pastele din...
A fost "Branzeturi si Vinuri", februarie 2013
Ieri seara, 19 februarie 2013, la frumosul sediu al Cramelor Halewood, din strada Paris nr....
14 Comentarii
Branzeturi si vinuri
Acest eveniment este realizat in colaborare cu Cramele Halewood si Delaco. Branza si vinul fac...
2 Comentarii
A fost "Sarea în bucate", februarie 2013
Daca anul trecut, în aceeasi perioada, la primul eveniment culinar de la Casa „Mara” din...
9 Comentarii
Bacania Veche 2
O veste buna pentru bucurestenii pasionati de delicatese. La 2 ani de la prima Bacanie...
A fost “Fun & Grill”, noiembrie 2012
Iata ca a trecut si cea de-a saptea editie a evenimentului culinar pe care îl...
8 Comentarii
Fun & Grill, 3-4 noiembrie 2012
Fac o revenire asupra evenimentului „Fun & Grill” pe care l-am prezentat într-un articol anterior,...
4 Comentarii
Tortelloni cu trufe
Pastele sunt unul dintre ingredientele mele preferate, iar retetele robuste si simple ma emotioneaza. Reteta...
10 Comentarii
A fost „Fun & Grill”, 6-7 octombrie 2012
Ma bucur sa-mi regasesc blogul. Nu am mai postat nimic de 2 zile, ceea ce...
13 Comentarii
Fettuccine cu unt si Parmesan
Aceasta reteta este de o simplitate desavarsita, atat ca mod de preparare, cat si ca...
11 Comentarii
Muschiulet de porc cu sos de smantana si trufe
Din start recunosc ca am cam exagerat cu trufele: am folosit si unt trufat, si...
6 Comentarii
Insalata caprese putin altfel
Insalata caprese ma fascineaza prin simplitatea sa desavarsita. Imi place sa improvizez in jurul ei...
11 Comentarii
Ravioli cu sos de smantana si trufe
Paste, smantana, unt si branzeturi maturate. Iata o combinatie care merge exceptional cu aroma fina...
14 Comentarii
Parjoale cu mozzarella si rosii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Iata o reteta...
36 Comentariu
Sunday Grilling – 8 iulie 2012 (urmare)
Duminica 8 iulie 2012. Adica ieri. 36°C, adica extrem de cald. Pe intima si placuta...
21 Comentariu
Jurnal milanez (5)
În acest episod va voi povesti despre doua localuri unde am mancat în ultima zi...
21 Comentariu
Jurnal milanez (3)
Recunosc din start ca ideea de „piata alimentara” ma fascineaza. Cu cat este mai traditionala...
23 Comentariu
Rulouri de vinete cu ricotta si coulis de rosii
Coulis este un termen provenit din limba franceza, care denumeste sosurile groase, preparate din piure...
12 Comentarii
La masa cu stramosii: Dacia (1)
Daca în cazul altor civilizatii, cum a fost cea chineza, m-am izbit de o enorma...
24 Comentariu
Hai la mosi! (2)
Spuneam în articolul anterior ca existenta unor targuri ca acesta este un act de normalitate...
Hai la mosi!
Am dat ieri (vineri) o scurta raita la targul numit „Hai la mosi!”, care se...
14 Comentarii
Omul care împute locul – partea 3
Acest articol tine locul celui de maine. Maine este ajun de Craciun si nu se...
20 Comentariu
La “pieting” – partea 3
Din nou Piata Traian Acum cateva saptamani sotia mea a venit acasa foarte vesela: „Am...
19 Comentarii
Cu cosnita la bacanie
M-a batut adesea gandul sa îmi deschid un magazin de delicatese, dar totul a ramas...
13 Comentarii
La „pieting”- partea 2: Piata Traian
Cunosc bine aceasta piata, unde am fost de zeci de ori. Nu este o piata...
27 Comentariu
Cititorii si cautarile lor
Statisticile îmi ofera posibilitatea de a vedea ce cuvinte cheie tasteaza cititorii care ajung sa-mi...
4 Comentarii