Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: branzeturi

Sufleuri cu branzeturi si cepsoara

Sufleurile sunt preparate pretentioase si fine. Sunt, de asemenea, delicioase. Exista o mare varietate de...

Ziua în care vin capsunile

Ca explorator principal la GUXT, club de cultura gastronomica a carui existenta se bazeaza pe...

Cum degustam branzeturile

Îmi plac mult degustarile; de orice fel. Ma ajuta sa descopar alimente noi si sa...

Cartofi copti cu ceapa caramelizata si branza Chavroux

Iata o reteta foarte simpla, in care cartofii si ceapa caramelizata pun in valoare onctuozitatea...

4 Comentarii

Jeleu de castravete cu branzeturi

Sunt convins ca unii ar numi acest preparat “mousse de castravete”, dar consistenta sa, desi...

6 Comentarii

Salata de vita cu rosii, rucola si Brie

Este o salata foarte simpla, in care gustul pregnant al muschiului de vita si cel...

1 Comentariu

Ardei copti cu branza si pesto

Preparatul acesta este potrivit ca gustare, sau cina lejera. Este o reteta de vara, care...

4 Comentarii

Bulete de cascaval cu pesto

Caldura mare, dar trebuie sa mancam si noi cate ceva. Reteta aceasta nu presupune gatit,...

2 Comentarii

Porc cu Camembert

Porc cu Camembert – reteta din Bucataria Franceza Aceasta retete este originara din Normandia, una...

3 Comentarii

Tagliatelle cu broccoli si nucsoara

Este vara, iar eu sunt cam rau de caldura, asa ca nu trebuie sa va...

A fost "Fun & Grill", 25-26 mai 2013

Toate cele 22 de locuri la evenimentul „Fun & Grill” din luna aceasta, organizat la...

29 Comentariu

A fost "Branza în Bucate", mai 2013

Mansarda din str. Paris nr. 7A a gazduit ieri, 16 mai 2013, o cina dedicata...

Joi, 16 mai, la mansarda: eveniment culinar "Branza in bucate"

Dupa o mica pauza in preajma sarbatorilor de Pasti, reiau evenimentele culinare desfasurate „La Mansarda”,...

Bulete de branza cu gremolata

Imi plac mult aromele mediteraneene, dominate de usturoi, citrice si ierburi aromate, de aceea aceasta...

7 Comentarii

A fost "Sunday Grilling" – meniu marocan – 21 aprilie 2013

În str. Maica Alexandra nr. 5, ieri (duminica 21 aprilie 2013), în curtea showroom-ului companiei...

1 Comentariu

A fost "Fun & Grill" – aprilie 2013

Cred ca cineva, acolo sus, este mare amator de gatit în aer liber. Altfel nu-mi...

2 Comentarii

Tortelloni tre formaggi

„Tre formaggi” inseamna in limba italiana „trei branze”; este lesne de dedus ca pastele din...

A fost "Branzeturi si Vinuri", februarie 2013

Ieri seara, 19 februarie 2013, la frumosul sediu al Cramelor Halewood, din strada Paris nr....

14 Comentarii

Branzeturi si vinuri

Acest eveniment este realizat in colaborare cu Cramele Halewood si Delaco. Branza si vinul fac...

2 Comentarii

A fost "Sarea în bucate", februarie 2013

Daca anul trecut, în aceeasi perioada, la primul eveniment culinar de la Casa „Mara” din...

9 Comentarii

Bacania Veche 2

O veste buna pentru bucurestenii pasionati de delicatese. La 2 ani de la prima Bacanie...

A fost “Fun & Grill”, noiembrie 2012

Iata ca a trecut si cea de-a saptea editie a evenimentului culinar pe care îl...

8 Comentarii

Fun & Grill, 3-4 noiembrie 2012

Fac o revenire asupra evenimentului „Fun & Grill” pe care l-am prezentat într-un articol anterior,...

4 Comentarii

Tortelloni cu trufe

Pastele sunt unul dintre ingredientele mele preferate, iar retetele robuste si simple ma emotioneaza. Reteta...

10 Comentarii

A fost „Fun & Grill”, 6-7 octombrie 2012

Ma bucur sa-mi regasesc blogul. Nu am mai postat nimic de 2 zile, ceea ce...

13 Comentarii

Fettuccine cu unt si Parmesan

Aceasta reteta este de o simplitate desavarsita, atat ca mod de preparare, cat si ca...

11 Comentarii

Muschiulet de porc cu sos de smantana si trufe

Din start recunosc ca am cam exagerat cu trufele: am folosit si unt trufat, si...

6 Comentarii

Insalata caprese putin altfel

Insalata caprese ma fascineaza prin simplitatea sa desavarsita. Imi place sa improvizez in jurul ei...

11 Comentarii

Ravioli cu sos de smantana si trufe

Paste, smantana, unt si branzeturi maturate. Iata o combinatie care merge exceptional cu aroma fina...

14 Comentarii

Parjoale cu mozzarella si rosii

Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Iata o reteta...

36 Comentariu

Sunday Grilling – 8 iulie 2012 (urmare)

Duminica 8 iulie 2012. Adica ieri. 36°C, adica extrem de cald. Pe intima si placuta...

21 Comentariu

Jurnal milanez (5)

În acest episod va voi povesti despre doua localuri unde am mancat în ultima zi...

21 Comentariu

Jurnal milanez (3)

Recunosc din start ca ideea de „piata alimentara” ma fascineaza. Cu cat este mai traditionala...

23 Comentariu

Rulouri de vinete cu ricotta si coulis de rosii

Coulis este un termen provenit din limba franceza, care denumeste sosurile groase, preparate din piure...

12 Comentarii

La masa cu stramosii: Dacia (1)

Daca în cazul altor civilizatii, cum a fost cea chineza, m-am izbit de o enorma...

24 Comentariu

Hai la mosi! (2)

Spuneam în articolul anterior ca existenta unor targuri ca acesta este un act de normalitate...

Hai la mosi!

Am dat ieri (vineri) o scurta raita la targul numit „Hai la mosi!”, care se...

14 Comentarii

Omul care împute locul – partea 3

Acest articol tine locul celui de maine. Maine este ajun de Craciun si nu se...

20 Comentariu

La “pieting” – partea 3

Din nou Piata Traian Acum cateva saptamani sotia mea a venit acasa foarte vesela: „Am...

19 Comentarii

Cu cosnita la bacanie

M-a batut adesea gandul sa îmi deschid un magazin de delicatese, dar totul a ramas...

13 Comentarii

La „pieting”- partea 2: Piata Traian

Cunosc bine aceasta piata, unde am fost de zeci de ori. Nu este o piata...

27 Comentariu

Cititorii si cautarile lor

Statisticile îmi ofera posibilitatea de a vedea ce cuvinte cheie tasteaza cititorii care ajung sa-mi...

4 Comentarii