Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: bucatarie araba

Tajin de pui

Reteta de fata este una gustoasa si foarte usor de realizat. Este reprezentanta genului de...

16 Comentarii

Salata de pui cu cuscus

Cuscusul instant se prepara foarte rapid si usor, iar granulele sale raman fragede si pufoase,...

2 Comentarii

Pe scurt despre uleiul de argan

Este un ulei pe care l-am descoperit de foarte putin timp; stiam însa de el...

19 Comentarii

Cuscus farfoucha

In Tunisia si Maroc cuscus-ul este un aliment extrem de popular. Multe familii au propriile...

3 Comentarii

Harissa – gustul picant al Maghrebului

Pasta de ardei iute (Harissa) – gustul picant al Maghrebului Bucataria nord-africana este una dintre...

13 Comentarii

Pui tunisian cu orez

Este o reteta in stil nord african, ce imbina influentele arabe cu cele mediteraneene. Este...

5 Comentarii

Bucataria tunisiana

Tunisia de astazi (al Jumhuriyah at-Tunisiyah) are o populatie de circa 10 milioane de locuitori,...

2 Comentarii

Pe scurt despre tahini

Tahini („tehina” in araba, „thina” in ebraica, „tahin” in turca, franceza, olandeza si daneza) este...

5 Comentarii

Bucataria libaneza

Bucataria Orientului Mijlociu este cunoscuta in lumea intreaga si apreciata pentru bogatia si rafinamentul ei....

8 Comentarii

Despre ce bucatarie te-ar interesa sa afli lucruri noi? – rezultate finale

Este posibil ca unii dintre cititori sa nu fost chiar total de acord cu împartirea...

Ras-El-Hanout – un surprinzator amestec de mirodenii

Ras-el-hanout este un amestec de mirodenii folosit în Orientul Mijlociu si nordul Africii. Numele sau...

10 Comentarii

Pui prajit cu condimente

Secretul reusitei acestei retete este sa se gateasca rapid, la foc puternic. Nu aglomerati tigaia,...

2 Comentarii

Lamai murate in stil marocan

Tot sapand eu printre retetele bucatariilor nord-africane, am dat peste un ingredient interesant, pe care,...

8 Comentarii