blog de Gastronomie
Afirmam cu doar cateva zile în urma, postand o reteta, ca bucataria chinezeasca nu este [...]
12 Comentarii
Semintele de lotus sunt un ingredient care joaca un rol important în unele bucatarii, cum [...]
13 Comentarii
În acest episod voi puncta succint cateva idei despre primele restaurantele chinezesti si voi trece [...]
6 Comentarii
Serialul dedicat bucatariei chinezesti continua astazi cu descrierea modului în care se hraneau oamenii din [...]
18 Comentarii
Acest episod continua descrierea modului în care erau organizate si functionau bucatariile imperiale chineze, ca [...]
8 Comentarii
Mancare si filozofie Vorbeam în episodul trecut despre stransa legatura dintre cultura culinara chineza si [...]
Se spune ca nicio alta bucatarie nu poate rivaliza cu cea chineza. Asta nu o [...]
14 Comentarii
Cu o ocazie anterioara am vorbit despre un ingredient foarte exotic pentru noi, dar popular [...]
Umila fasole – în special fasolea soia – poate fi transformata într-o mare varietate de [...]
2 Comentarii
Otetul de orez este obtinut prin fermentarea orezului, sau a vinului de orez. Este foarte [...]