Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: bucatarie chineza
Fotografii de pe papamond (27)
Afirmam cu doar cateva zile în urma, postand o reteta, ca bucataria chinezeasca nu este [...]
12 Comentarii
Pe scurt despre semintele de lotus
Semintele de lotus sunt un ingredient care joaca un rol important în unele bucatarii, cum [...]
13 Comentarii
La masa cu stramosii – China (9)
În acest episod voi puncta succint cateva idei despre primele restaurantele chinezesti si voi trece [...]
6 Comentarii
La masa cu stramosii – China (8)
Serialul dedicat bucatariei chinezesti continua astazi cu descrierea modului în care se hraneau oamenii din [...]
18 Comentarii
La masa cu stramosii – China (7)
Acest episod continua descrierea modului în care erau organizate si functionau bucatariile imperiale chineze, ca [...]
8 Comentarii
La masa cu stramosii – China (2)
Mancare si filozofie Vorbeam în episodul trecut despre stransa legatura dintre cultura culinara chineza si [...]
13 Comentarii
La masa cu stramosii – China (1)
Se spune ca nicio alta bucatarie nu poate rivaliza cu cea chineza. Asta nu o [...]
14 Comentarii
Pe scurt despre supa din cuiburi de randunica
Cu o ocazie anterioara am vorbit despre un ingredient foarte exotic pentru noi, dar popular [...]
6 Comentarii
Pe scurt despre leguminoase – partea 2: PRODUSE DERIVATE DIN FASOLE
Umila fasole – în special fasolea soia – poate fi transformata într-o mare varietate de [...]
2 Comentarii
Foarte pe scurt despre otetul de orez
Otetul de orez este obtinut prin fermentarea orezului, sau a vinului de orez. Este foarte [...]