Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: bucatarie chineza
Fotografii de pe papamond (27)
Afirmam cu doar cateva zile în urma, postand o reteta, ca bucataria chinezeasca nu este...
12 Comentarii
Pe scurt despre semintele de lotus
Semintele de lotus sunt un ingredient care joaca un rol important în unele bucatarii, cum...
13 Comentarii
La masa cu stramosii – China (9)
În acest episod voi puncta succint cateva idei despre primele restaurantele chinezesti si voi trece...
6 Comentarii
La masa cu stramosii – China (8)
Serialul dedicat bucatariei chinezesti continua astazi cu descrierea modului în care se hraneau oamenii din...
18 Comentarii
La masa cu stramosii – China (7)
Acest episod continua descrierea modului în care erau organizate si functionau bucatariile imperiale chineze, ca...
8 Comentarii
La masa cu stramosii – China (2)
Mancare si filozofie Vorbeam în episodul trecut despre stransa legatura dintre cultura culinara chineza si...
13 Comentarii
La masa cu stramosii – China (1)
Se spune ca nicio alta bucatarie nu poate rivaliza cu cea chineza. Asta nu o...
14 Comentarii
Pe scurt despre supa din cuiburi de randunica
Cu o ocazie anterioara am vorbit despre un ingredient foarte exotic pentru noi, dar popular...
6 Comentarii
Pe scurt despre leguminoase – partea 2: PRODUSE DERIVATE DIN FASOLE
Umila fasole – în special fasolea soia – poate fi transformata într-o mare varietate de...
2 Comentarii
Foarte pe scurt despre otetul de orez
Otetul de orez este obtinut prin fermentarea orezului, sau a vinului de orez. Este foarte...