bucatarie franceza | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Vita Stroganoff cu tarhon si nucsoara

Numit dupa un diplomat rus, contele Paul Stroganov (secolul al XIX-lea), acest fel de mancare consta in fasii subtiri de carne frageda de vita, ceapa si ciuperci feliate, toate sotate rapid in unt si combinate cu smantana.
Vita Stroganoff cu tarhon si nucsoara
Bucatarie: franceza
Grad de dificultate: usor
Cantitate: 4 portii
Timp de preparare: 10 minute
Timp de gatit: 20 minute
(more…)

Citeste tot

Bon appétit pe Rue Mouffetard!

La masa pe rue Mouffetard
Va povesteam intr-un alt post ca Bangkok este un imens restarant unde se mananca excelent. Totusi, se mai mananca bine si prin alte parti, chiar mai aproape de noi: la Paris.
Poate ca la Paris sunt mai putine restaurante si, in mod sigur, mult mai putini bucatari stradali decat la Bangkok, dar capitala Frantei se poate lauda cu o mult mai mare diversitate etnic-culinara.
(more…)

Citeste tot