blog de Gastronomie
Exista mai multe specii de ton, populand mai toate marile lumii. Este satios si gustos, [...]
17 Comentarii
Iata o reteta interesanta, care ilustreaza multiplele influente suferite de bucataria jamaicana. Ea combina modul [...]
15 Comentarii
Au inceput caldurile, iar mie imi sunt profund nesuferite. Incerc sa-mi indulcesc suferinta racorindu-ma cu [...]
10 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video Supermarketurile au inceput sa ofere o gama relativ diversificata [...]
Este o reteta simpla si gustoasa, care foloseste un condiment specific bucatariei jamaicane: ienibaharul. Acesta [...]
Jamaicanii au la indemana o mare varietate de fructe tropicale cu care dau aroma inghetatelor. [...]
6 Comentarii
Bucataria jamaicana – o privire succinta Putine sunt bucatariile lumii caracterizate de influente atat de [...]
12 Comentarii
Jerk este un amestec de condimente (de tip pasta, sau praf) specific jamaican, ale carui [...]
8 Comentarii
Iata o alta reteta gatita de mine la “Saveur Faire 5 – Bucatarie jamaicana”. Foarte [...]
Va prezint o reteta exotica si foarte colorata. Este unul dintre preparatele gatite de mine [...]
Sambata, 26 iunie 2010, la ora 11:00, puteti veni sa luati pranzul si sa ascultati [...]
Daca nu aveti la indemana cartofi dulci, puteti folosi fara nici o problema cartofi simpli, [...]
4 Comentarii
Curry nu este, asa cum v-ati fi putut inchipui, un amestec de mirodenii de origine [...]
2 Comentarii
Aceasta reteta simpla dovedeste influenta indirecta a bucatariei indiene. Jamaica a fost mult timp colonie britanica, [...]
Carnea este marinata intr-un amestec tipic Caraibelor, numit jerk. Acesta contine, in mod traditional, ienibahar, [...]