Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: bucatarie laotiana

Fotografii de pe papamond (20)

Ultima data am fost in Asia in 2008, in Thailanda si Cambodgia. Viitoarea mea destinatie...

9 Comentarii

Supa iute-acrisoara de creveti

Desi contine multe ingrediente, reteta este foarte simpla si arata spectaculos, plina de culoare. Este...

4 Comentarii

Curry de creveti cu marar

Aceasta reteta are si varianta video. Mararul, denumit si “coriandru laotian”, este folosit in special...

4 Comentarii

Somon cu sos caramel si susan

Aceasta reteta are si varianta video. Laos este o tara fara iesire la mare, dar...

16 Comentarii

Muguri de fasole

Fasolea mung (vigna radiata) este nativa din Pakistan si India. Fasolea sparta (despicata) este numita...

11 Comentarii

Laptele de cocos – ingredient obligatoriu in bucataria sud-est asiatica

Marturisesc ca am fost oarecum reticent cand am folosit pentru prima oara laptele de cocos,...

11 Comentarii

Sosul de peste – un ingredient magic

Am spart, nu cu mult timp in urma, o sticluta cu sos de peste. Mi-a...

13 Comentarii