Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: bucatarie laotiana

Fotografii de pe papamond (20)

Ultima data am fost in Asia in 2008, in Thailanda si Cambodgia. Viitoarea mea destinatie [...]

9 Comentarii

Supa iute-acrisoara de creveti

Desi contine multe ingrediente, reteta este foarte simpla si arata spectaculos, plina de culoare. Este [...]

4 Comentarii

Curry de creveti cu marar

Aceasta reteta are si varianta video. Mararul, denumit si “coriandru laotian”, este folosit in special [...]

4 Comentarii

Somon cu sos caramel si susan

Aceasta reteta are si varianta video. Laos este o tara fara iesire la mare, dar [...]

16 Comentarii

Muguri de fasole

Fasolea mung (vigna radiata) este nativa din Pakistan si India. Fasolea sparta (despicata) este numita [...]

11 Comentarii

Laptele de cocos – ingredient obligatoriu in bucataria sud-est asiatica

Marturisesc ca am fost oarecum reticent cand am folosit pentru prima oara laptele de cocos, [...]

11 Comentarii

Sosul de peste – un ingredient magic

Am spart, nu cu mult timp in urma, o sticluta cu sos de peste. Mi-a [...]

13 Comentarii