Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: bucatarie laotiana
Fotografii de pe papamond (20)
Ultima data am fost in Asia in 2008, in Thailanda si Cambodgia. Viitoarea mea destinatie [...]
9 Comentarii
Supa iute-acrisoara de creveti
Desi contine multe ingrediente, reteta este foarte simpla si arata spectaculos, plina de culoare. Este [...]
4 Comentarii
30
oct.
oct.
Muguri de fasole
Fasolea mung (vigna radiata) este nativa din Pakistan si India. Fasolea sparta (despicata) este numita [...]
11 Comentarii
Laptele de cocos – ingredient obligatoriu in bucataria sud-est asiatica
Marturisesc ca am fost oarecum reticent cand am folosit pentru prima oara laptele de cocos, [...]
11 Comentarii
16
feb.
feb.
Sosul de peste – un ingredient magic
Am spart, nu cu mult timp in urma, o sticluta cu sos de peste. Mi-a [...]
13 Comentarii
12
feb.
feb.