Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: bucatarie malaeziana
Pe scurt despre rempah
Rempah este una dintre asa numitele “paste de curry” care stau la baza asezonarii multor...
12 Comentarii
Pe scurt despre uleiul din nuca de cocos
Uleiul de cocos este relativ necunoscut pe piata noastra, desi a început sa fie comercializat...
38 Comentariu
Pe scurt despre cartofii dulci
Nu sunt vreun specialist în cartofii dulci, totusi i-am gatit de cateva ori. Cum în...
21 Comentariu
Pe scurt despre pasta de creveti
Ca si in cazul sosului de peste, bucataria thailandeza nu ar fi ceea ce este...
8 Comentarii
Bucataria malaeziana – partea 2
Cele mai multe feluri se mananca cu degetele, iar tacamurile sunt folosite la minim. Toate...
Bucataria malaeziana – partea 1
Termenul malaezieni denumeste populatiile ce locuiesc în Peninsula Malaeziana si insulele apropiate, inclusiv coasta de...
4 Comentarii
Sambal Oelek (Ulek)
Sambal este un condiment popular în sudul Indiei, Indonezia, Malaezia, Singapore, Filipine si Sri Lanka,...
4 Comentarii
Creveti cu ananas
Este o reteta foarte simpla, rapida si extrem de interesanta prin combinatia de ingrediente. Gustul...
8 Comentarii
Laptele de cocos – ingredient obligatoriu in bucataria sud-est asiatica
Marturisesc ca am fost oarecum reticent cand am folosit pentru prima oara laptele de cocos,...
11 Comentarii