Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: bucatarie malaeziana

Pe scurt despre rempah

Rempah este una dintre asa numitele “paste de curry” care stau la baza asezonarii multor...

12 Comentarii

Pe scurt despre uleiul din nuca de cocos

Uleiul de cocos este relativ necunoscut pe piata noastra, desi a început sa fie comercializat...

38 Comentariu

Pe scurt despre cartofii dulci

Nu sunt vreun specialist în cartofii dulci, totusi i-am gatit de cateva ori. Cum în...

21 Comentariu

Pe scurt despre pasta de creveti

Ca si in cazul sosului de peste, bucataria thailandeza nu ar fi ceea ce este...

8 Comentarii

Bucataria malaeziana – partea 2

Cele mai multe feluri se mananca cu degetele, iar tacamurile sunt folosite la minim. Toate...

Bucataria malaeziana – partea 1

Termenul malaezieni denumeste populatiile ce locuiesc în Peninsula Malaeziana si insulele apropiate, inclusiv coasta de...

4 Comentarii

Sambal Oelek (Ulek)

Sambal este un condiment popular în sudul Indiei, Indonezia, Malaezia, Singapore, Filipine si Sri Lanka,...

4 Comentarii

Creveti cu ananas

Este o reteta foarte simpla, rapida si extrem de interesanta prin combinatia de ingrediente. Gustul...

8 Comentarii

Laptele de cocos – ingredient obligatoriu in bucataria sud-est asiatica

Marturisesc ca am fost oarecum reticent cand am folosit pentru prima oara laptele de cocos,...

11 Comentarii