blog de Gastronomie
Rempah este una dintre asa numitele “paste de curry” care stau la baza asezonarii multor [...]
12 Comentarii
Uleiul de cocos este relativ necunoscut pe piata noastra, desi a început sa fie comercializat [...]
Nu sunt vreun specialist în cartofii dulci, totusi i-am gatit de cateva ori. Cum în [...]
Ca si in cazul sosului de peste, bucataria thailandeza nu ar fi ceea ce este [...]
8 Comentarii
Cele mai multe feluri se mananca cu degetele, iar tacamurile sunt folosite la minim. Toate [...]
Termenul malaezieni denumeste populatiile ce locuiesc în Peninsula Malaeziana si insulele apropiate, inclusiv coasta de [...]
4 Comentarii
Sambal este un condiment popular în sudul Indiei, Indonezia, Malaezia, Singapore, Filipine si Sri Lanka, [...]
Este o reteta foarte simpla, rapida si extrem de interesanta prin combinatia de ingrediente. Gustul [...]
Marturisesc ca am fost oarecum reticent cand am folosit pentru prima oara laptele de cocos, [...]
11 Comentarii