Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: bucatarie pakistaneza

Frigarui de creveti cu ciuperci

Desi este formata din trei componente diferite, reteta este simpla si ofera un extrem de...

10 Comentarii

Ai comentarii, ai premii! (3)

Iata ca s-a încheiat si cea de-a doua editie a concursului „Ai comentarii, ai premii!”....

21 Comentariu

Curry de pui cu linte galbena

Va propun o reteta interesanta, originara din Pakistan si nordul Indiei. Dupa cum vedeti, se...

21 Comentariu

Pui balti

„Balti” este cuvantul ce denumeste un curry gatit într-un tip special de tigaie, de forma...

10 Comentarii

Pui Jalfrezi

Am intalnit de cateva ori acest preparat in restaurantele indiene prin care am fost. Se...

8 Comentarii

Cartofi cu curry

Aceasta reteta are si varianta video. Aceasta reteta este de inspiratie pakistaneza si are o...

19 Comentarii

Balti de creveti cu legume

„Balti” este cuvantul ce denumeste un curry gatit într-un tip special de tigaie, de forma...

6 Comentarii

Supa picanta de pui cu ciuperci

Bucataria pakistaneza este una foarte interesanta, dar are ghinionul de a fi eclipsata adesea de...

21 Comentariu

Pe scurt despre paneer

De bine de rau, dintre bucatariile asiatice cea indiana are, pentru noi, ingredientele cele mai...

13 Comentarii

Pe scurt despre ghee

Ghee este un termen ce denumeste un tip de unt clarificat, originar din Asia de...

8 Comentarii

Baghar – o modalitate ingenioasa de asezonare

Bucataria indiana este extrem de ingenioasa in folosirea aromelor. Am descris-o intr-un articol anterior ca...

32 Comentariu