Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: bucatarie pakistaneza
Frigarui de creveti cu ciuperci
Desi este formata din trei componente diferite, reteta este simpla si ofera un extrem de [...]
10 Comentarii
aug.
Ai comentarii, ai premii! (3)
Iata ca s-a încheiat si cea de-a doua editie a concursului „Ai comentarii, ai premii!”. [...]
21 Comentariu
Curry de pui cu linte galbena
Va propun o reteta interesanta, originara din Pakistan si nordul Indiei. Dupa cum vedeti, se [...]
21 Comentariu
Pui balti
„Balti” este cuvantul ce denumeste un curry gatit într-un tip special de tigaie, de forma [...]
10 Comentarii
iul.
Pui Jalfrezi
Am intalnit de cateva ori acest preparat in restaurantele indiene prin care am fost. Se [...]
8 Comentarii
iun.
Balti de creveti cu legume
„Balti” este cuvantul ce denumeste un curry gatit într-un tip special de tigaie, de forma [...]
6 Comentarii
mai
Supa picanta de pui cu ciuperci
Bucataria pakistaneza este una foarte interesanta, dar are ghinionul de a fi eclipsata adesea de [...]
21 Comentariu
Pe scurt despre paneer
De bine de rau, dintre bucatariile asiatice cea indiana are, pentru noi, ingredientele cele mai [...]
13 Comentarii
Pe scurt despre ghee
Ghee este un termen ce denumeste un tip de unt clarificat, originar din Asia de [...]
8 Comentarii
Baghar – o modalitate ingenioasa de asezonare
Bucataria indiana este extrem de ingenioasa in folosirea aromelor. Am descris-o intr-un articol anterior ca [...]
32 Comentariu