Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: bucatarie pakistaneza
Frigarui de creveti cu ciuperci
Desi este formata din trei componente diferite, reteta este simpla si ofera un extrem de...
10 Comentarii
Ai comentarii, ai premii! (3)
Iata ca s-a încheiat si cea de-a doua editie a concursului „Ai comentarii, ai premii!”....
21 Comentariu
Curry de pui cu linte galbena
Va propun o reteta interesanta, originara din Pakistan si nordul Indiei. Dupa cum vedeti, se...
21 Comentariu
Pui balti
„Balti” este cuvantul ce denumeste un curry gatit într-un tip special de tigaie, de forma...
10 Comentarii
Pui Jalfrezi
Am intalnit de cateva ori acest preparat in restaurantele indiene prin care am fost. Se...
8 Comentarii
Balti de creveti cu legume
„Balti” este cuvantul ce denumeste un curry gatit într-un tip special de tigaie, de forma...
6 Comentarii
Supa picanta de pui cu ciuperci
Bucataria pakistaneza este una foarte interesanta, dar are ghinionul de a fi eclipsata adesea de...
21 Comentariu
Pe scurt despre paneer
De bine de rau, dintre bucatariile asiatice cea indiana are, pentru noi, ingredientele cele mai...
13 Comentarii
Pe scurt despre ghee
Ghee este un termen ce denumeste un tip de unt clarificat, originar din Asia de...
8 Comentarii
Baghar – o modalitate ingenioasa de asezonare
Bucataria indiana este extrem de ingenioasa in folosirea aromelor. Am descris-o intr-un articol anterior ca...
32 Comentariu