Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: bucatarie romaneasca
Exista mancare romaneasca?
Mancarea romaneasca Sunt adesea întrebat de cunoscuti: “Auzi, dar tu crezi ca exista vreo mancare [...]
16 Comentarii
nov.
Fasole cu afumatura, bine condimentata
Proiectul “Reteta traditionala romaneasca preferata de dvs.”, initiat de Fairy, acela de a gasi reteta [...]
2 Comentarii
dec.
Papanasi
Papanasi – reteta traditionala romaneasca Iata ca proiectul “Reteta traditionala romaneasca preferata de dvs.”, initiat [...]
2 Comentarii
nov.
Frigarui de primavara
Am primit spre testare produsul numit ”miez de lapte” de la Delaco. Foarte multi dintre [...]
8 Comentarii
Salata de oua cu leurda
Niciodata nu cred ca am vazut leurda pe piata, atat de tarziu in luna aprilie [...]
10 Comentarii
Salata de iaurt cu leurda, castravete si mustar
Pe nesimtite leurda a devenit una dintre aromele mele preferate. Poate fiindca pentru mine este [...]
18 Comentarii
Salata de ceapa
Mancati aceasta salata cu paine, ca gustare, sau serviti-o ca garnitura, alaturi de carne (pui, [...]
12 Comentarii
Ciocanele condimentate
Aceste pulpe de pui suculente si delicioase sunt o gustare excelenta, atat acasa, cat si [...]
12 Comentarii
Salata de iaurt racoritoare
Va propun aceasta salata racoroasa, extrem de potrivita pentru vara. Este ceea ce mananc adesea [...]
14 Comentarii
Tocurry
Tocana este unul dintre preparatele mele preferate apartinand bucatariei noastre. Eu o consider alternativa romaneasca [...]
10 Comentarii
Dulceata de cirese amare
Dulceata de cirese amare (fara samburi) cu lamaie si vanilie Stiu ca tot internetul culinar [...]
16 Comentarii
Dulceata de nuci verzi
Dupa mine, dulceturile de nuci verzi si cirese amare sunt cele mai fine. Am fost [...]
Pilaf cu 7 arome romanesti
Pilaf cu 7 arome romanesti Acest pilaf este asezonat intr-un mod mai special, cu un [...]
12 Comentarii
Ciuperci cu sos de rosii
Stiu ca multi dintre dvs. tineti post zilele acestea. Vreau sa va propun o reteta [...]
Omleta cu carne si leurda
Aparitia leurdei si scurtul ei sezon sunt, pentru mine, un fel de sarbatoare. Imi plac [...]
2 Comentarii
Salata de leurda si untisor cu rosii si branza
Va propun o reteta de primavara, foarte simpla si rapida, robusta si destul de satioasa [...]
6 Comentarii
Pilaf cu rosii
Aceasta reteta are si varianta video. Pilaful este o mancare traditionala in multe tari a [...]
Orez cu ciupercute sotate
Va propun o reteta simpla si rapida, fara ingrediente deosebite, potrivita pentru cei care tin [...]
Chec cu fructe confiate si migdale
Desi prepararea dureaza destul de mult, reteta este foarte simpla si nu necesita prea multa [...]
17 Comentarii
Mezelic cu sos Worcestershire
In urma cu cateva zile, cand am povestit despre sosul Worcestershire, v-am promis ca voi [...]
13 Comentarii
Tarta cu mere rasturnata
Iata o tarta foarte ingenioasa, simpla si extrem de gustoasa si de aromata. Este un [...]
Salata de morcovi, cu patrunjel si seminte
Va propun o salata a carei idee mi-a venit datorita excelentului untdelemn fabricat de Marius [...]
8 Comentarii
Piept de pui bardat
Profit de ocazie ca sa va “insinuez” un termen culinar mai putin folosit in meniurile [...]
Oua umplute cu peste afumat si masline
Craciunul se apropie, asa ca lumea incepe sa caute pe Internet retete de sarmale, salata [...]
8 Comentarii
Merele imparatului
Acest desert este absolut delicios, rapid, foarte parfumat si usor, cu adevarat demn de un [...]
17 Comentarii
Puterea cuvantului
Cuvintele au forta lor. Este interesant, si chiar un pic ciudat, impactul pe cate un [...]
Somon marinat cu pudra 7AR
Iertati-ma pentru acest 7AR din titlu, dar cum amestecul meu de condimente are un nume [...]
4 Comentarii
Omleta cu somon afumat
Stim cu totii ca omleta este o chestie simpla atunci cand este facuta cum trebuie. [...]
9 Comentarii
Ciuperci Alcor
Cum in ultimul timp fac experimente cu amestecuri de condimente, amestecuri pe care eu le [...]
15 Comentarii
Pastrav cu praf de “7 arome romanesti”
Am inceput experimentele cu amestecurile de condimente, pe amandoua numindu-le, cam cu economie de imaginatie, [...]
7 arome romanesti – amestec de tip pasta
În articolul anterior am descris considerentele pe baza carora am abordat crearea unui amestec de [...]
7 arome romanesti – amestec de tip pudra
Am reusit sa gasesc timpul necesar unei mici serii de experimente îndreptate spre o idee [...]
Buzunare savuroase
Va propun astazi o reteta personala, vin deci cu buzunarele pline de bunatati. Reteta nu [...]
5 Comentarii
Caras cu lamaie si usturoi
Marturisesc ca am gatit rareori pesti intregi; am fost o persoana dedicata fileurilor, cu sau [...]
10 Comentarii
- 1
- 2