blog de Gastronomie
Afara este oribil de cald, iar turmentarea nu face casa buna cu vipia. Cum putem [...]
9 Comentarii
O reteta clasica, destul de simpla si de rapida, foarte gustoasa. Pulpele de pui se [...]
4 Comentarii
Imi petrec cea mai mare parte a timpului liber in noul meu “laborator”, unde am [...]
8 Comentarii
Am publicat anterior cateva retete in care orezul ramas din ziua anterioara, ca si diverse [...]
Dupa trei zile in care mai mult am discutat, mi-am zis ca ar fi timp [...]
14 Comentarii
Iata o noua reteta cu orez, alimentul meu preferat; cred ca as manca orez de [...]
11 Comentarii
Imi plac experimentele si adaptarile, atata timp cat duc la retete gustoase si interesante. Reteta [...]
Va prezint o mica inovatie, preparata chiar in ultima zi cand am putut gati, caci, [...]
12 Comentarii
Am ajuns si la ultima reteta preparata de Pasti. Un pui la cuptor, cu cartofi, [...]
15 Comentarii
Dupa “baia” cu apa de trandafiri de ieri, m-am gandit ca n-ar strica sa vin [...]
Imi place teribil leurda, desi am descoperit-o foarte tarziu, abia acum vrei 5-6 ani. Pentru [...]
Aceasta salata este o mica inventie speciala pentru ziua de Pasti. Ma cam saturasem de [...]
Cum foarte multa lume gateste miel astazi si maine, va recomand o marinada interesanta si [...]
19 Comentarii
Mi-am permis sa prepar aceasta budinca arhicunoscuta venind cu un mic adaus de arome. A [...]
Vreau sa va propun o reteta simpla, rapida, cu ingrediente foarte usor de gasit pe [...]
Va era dor cumva de niste oua umplute? Va propun o noua varianta, cu ingrediente [...]
7 Comentarii
Crema de zahar ars – reteta preferata a copilariei mele Crema de zahar ars este [...]
Wikipedia sustine ca reteta maionezei a fost adusa în Franta din orasul Mahon, din insula [...]
Clatite cu carne de pui si mozzarela – Clatitele Peperoni Nu stiu daca v-am mai [...]
Este o salata foarte usor de preparat, rapida si bine echilibrata ca nutrienti, arome, gusturi [...]
Despre Bucataria Romaneasca Cum am putea defini termenul „bucatarie nationala”? Întotdeauna am fost preocupat de [...]
118 Comentarii
Sarmale in foi de varza – varianta romaneasca a retetei turcesti Desi provin initial din [...]
Cum se prepara Salata de Boeuf? Aceasta salata este derivata din salata Olivier, creata in [...]
Unii prieteni mi s-au plans ca nu gasesc deserturi in blogul meu. Imi ziceau ca [...]
13 Comentarii
Aceasta salata este pentru cei care tin post zilele acestea si isi doresc, totusi, sa [...]
Este o reteta extrem de simpla, care foloseste orezul cu bob lung, gata fiert si [...]
16 Comentarii
Nu avem noi cea mai tare bucatarie. Nu este nici din cale afara de sanatoasa, [...]
Este un desert simplu, hranitor si foarte gustos. In loc de miere se pot folosi [...]
Daca vrei sa-ti incepi ziua cu ceva bun, incearca o omleta satioasa si hranitoare, cu [...]
1 Comentariu
Este un desert simplu, hranitor si foarte gustos. Se folosesc mere cu textura crocanta, care [...]
Un prieten francez, mi-a spus odata ca folosirea apei la gatit este semn de saracie. [...]
3 Comentarii
In curand vine caldura cu adevarat si ne vom putea rasfata cu niste castraveciori murati [...]
Iata ca am închis primul nostru sondaj de opinie. Va reamintesc ca tema sa a [...]
Fursecuri cu bomboane Reteta de fursecuri este o reteta simpla si rapida si arata indeajuns [...]
Reteta de fata este destul de simpla si rapida. Soufleurile se servesc imediat dupa ce [...]
6 Comentarii
Secrete de Chef – Ca la carte Riviera Media Group ISBN 978-973-0-06095-9 Amicul Jerome Duport, [...]