blog de Gastronomie
Reteta de fata este una gustoasa si foarte usor de realizat. Este reprezentanta genului de [...]
16 Comentarii
Cuscusul instant se prepara foarte rapid si usor, iar granulele sale raman fragede si pufoase, [...]
2 Comentarii
Tabel, sau tabil (uneori este numit si tabel-karwia sau tabel-karawia), este un amestec de mirodenii [...]
In Tunisia si Maroc cuscus-ul este un aliment extrem de popular. Multe familii au propriile [...]
3 Comentarii
Pasta de ardei iute (Harissa) – gustul picant al Maghrebului Bucataria nord-africana este una dintre [...]
13 Comentarii
Este o reteta in stil nord african, ce imbina influentele arabe cu cele mediteraneene. Este [...]
5 Comentarii
Daca tot am vorbit mai inainte de bucataria marocana, m-am gandit ca n-ar strica sa [...]
Tunisia de astazi (al Jumhuriyah at-Tunisiyah) are o populatie de circa 10 milioane de locuitori, [...]
Este o reteta nord africana, tipic mediteraneana. Foloseste ingrediente proaspete si este plina de culoare. [...]
Bissara este una dintre mancarurile extrem de populare in Tunisia. Este satioasa, rustica si se [...]