Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: bucatarie
Avanpremiera la un proiect (2)
Va povesteam în urma cu cateva zile ca muncesc mult la lansarea unui proiect nou. [...]
13 Comentarii
apr.
Bloger Culinar si Bucatar
Am remarcat în ultimii ani, de cand blogurile culinare s-au înmultit, un anume soi de [...]
16 Comentarii
Sondaj de opinie: Care dintre culturile culinare, care ne-au influentat bucataria, este preferata dvs.?
De-a lungul secolelor, de cand teritoriul de astazi al Romaniei era locuit de daci si [...]
11 Comentarii
Ai comentarii, ai premii! (5)
S-a încheiat cea de-a patra editie a concursului „Ai comentarii, ai premii!”. Premiul constand dintr-un [...]
19 Comentarii
Salata de ficatei de pui cu bacon si rosii
Salata de ficatei de pui – reteta cu bacon si rosii Serial realizat in colaborare [...]
23 Comentariu
iun.
O privire în trecut
Dupa cum probabil ati remarcat, de ceva vreme se lucreaza la acest blog. Am folosit [...]
60 Comentariu
Am o jucarie noua: razatoarea ceramica Kyocera
Daca ar fi sa numesc ustensilele de care un bucatar are neaparata nevoie sa fie [...]
29 Comentariu
aug.
Un pic de orez parboiled
Scriu acest articol manat de ideea ca este o buna ocazie pentru a lamuri cateva [...]
20 Comentariu
Scurt interviu in www.culinar.ro
Intr-unul dintre site-urile importante culinare a aparut un scurt interviu cu subsemnatul. Nu stiu daca [...]
2 Comentarii
La masa cu stramosii: Egiptul antic (3)
Dieta claselor sociale Ţaranii si muncitorii se hraneau în special cu bere, ceapa si paine [...]
4 Comentarii
Gastronomia, sau filozofia mancarii
Astazi este zi libera, asa ca vreau sa va provoc la o discutie. Va propun [...]
27 Comentariu
Am bucatarie noua – reloaded
Cum v-am promis în nu mai stiu care articol anterior, iata ca revin cu fotografii [...]
27 Comentariu
600 de articole
Oameni buni, vreau sa va anunt ca reteta de mai jos, cea de „Somon cu [...]
50 Comentariu
Foarte pe scurt despre fundurile de tocat
Cu totii stim ca fundul de tocat este o ustensila de maxima importanta în bucatarie. [...]
64 Comentariu
La gatit cu Pro TV
Cum am mai spus de cateva ori, mi-am amenajat noua bucatarie ca pe un mic [...]
42 Comentariu
Gulab jamun aromat cu teflon
Mai nou mi se întampla chestii ciudate. Ieri, de pilda, gateam gulab jamun, un fel [...]
23 Comentariu
Am bucatarie noua!
Ce poti face cu un subsol compus din trei incaperi, una de 16 mp si [...]
68 Comentariu
Cum ne alegem retetele?
De cand am început sa fiu pasionat de bucatarie cred ca am tradus vreo 8-10.000 [...]
24 Comentariu
Camara mea cu provizii
Am povestit de multe ori cum ma întorc de fiecare data din strainatate cu cate [...]
8 Comentarii
Jos palaria!
Ginger – Restaurant international Calea Grivitei nr. 194 Ehei, stimati blogomani, omul cat traieste tot [...]
16 Comentarii
Sondaj de opinie – Ce bucatarie preferati?
Dupa ce m-am chinuit o jumatate de zi sa gasesc un plugin care sa permita [...]
15 Comentarii
Ceafa la gratar si globalizarea
Am avut recent inca o dovada ca romanul (sau doar cel de o anumita “calitate”) [...]
22 Comentariu