Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: bucatarie

Avanpremiera la un proiect (2)

Va povesteam în urma cu cateva zile ca muncesc mult la lansarea unui proiect nou....

13 Comentarii

Bloger Culinar si Bucatar

Am remarcat în ultimii ani, de cand blogurile culinare s-au înmultit, un anume soi de...

16 Comentarii

Sondaj de opinie: Care dintre culturile culinare, care ne-au influentat bucataria, este preferata dvs.?

De-a lungul secolelor, de cand teritoriul de astazi al Romaniei era locuit de daci si...

11 Comentarii

Ai comentarii, ai premii! (5)

S-a încheiat cea de-a patra editie a concursului „Ai comentarii, ai premii!”. Premiul constand dintr-un...

19 Comentarii

Salata de ficatei de pui cu bacon si rosii

Salata de ficatei de pui – reteta cu bacon si rosii Serial realizat in colaborare...

23 Comentariu

O privire în trecut

Dupa cum probabil ati remarcat, de ceva vreme se lucreaza la acest blog. Am folosit...

60 Comentariu

Am o jucarie noua: razatoarea ceramica Kyocera

Daca ar fi sa numesc ustensilele de care un bucatar are neaparata nevoie sa fie...

29 Comentariu

Un pic de orez parboiled

Scriu acest articol manat de ideea ca este o buna ocazie pentru a lamuri cateva...

20 Comentariu

Scurt interviu in www.culinar.ro

Intr-unul dintre site-urile importante culinare a aparut un scurt interviu cu subsemnatul. Nu stiu daca...

2 Comentarii

La masa cu stramosii: Egiptul antic (3)

Dieta claselor sociale Ţaranii si muncitorii se hraneau în special cu bere, ceapa si paine...

4 Comentarii

Gastronomia, sau filozofia mancarii

Astazi este zi libera, asa ca vreau sa va provoc la o discutie. Va propun...

27 Comentariu

Am bucatarie noua – reloaded

Cum v-am promis în nu mai stiu care articol anterior, iata ca revin cu fotografii...

27 Comentariu

600 de articole

Oameni buni, vreau sa va anunt ca reteta de mai jos, cea de „Somon cu...

50 Comentariu

Foarte pe scurt despre fundurile de tocat

Cu totii stim ca fundul de tocat este o ustensila de maxima importanta în bucatarie....

64 Comentariu

La gatit cu Pro TV

Cum am mai spus de cateva ori, mi-am amenajat noua bucatarie ca pe un mic...

42 Comentariu

Gulab jamun aromat cu teflon

Mai nou mi se întampla chestii ciudate. Ieri, de pilda, gateam gulab jamun, un fel...

23 Comentariu

Am bucatarie noua!

Ce poti face cu un subsol compus din trei incaperi, una de 16 mp si...

68 Comentariu

Cum ne alegem retetele?

De cand am început sa fiu pasionat de bucatarie cred ca am tradus vreo 8-10.000...

24 Comentariu

Camara mea cu provizii

Am povestit de multe ori cum ma întorc de fiecare data din strainatate cu cate...

8 Comentarii

Jos palaria!

Ginger – Restaurant international Calea Grivitei nr. 194 Ehei, stimati blogomani, omul cat traieste tot...

16 Comentarii

Sondaj de opinie – Ce bucatarie preferati?

Dupa ce m-am chinuit o jumatate de zi sa gasesc un plugin care sa permita...

15 Comentarii

Ceafa la gratar si globalizarea

Am avut recent inca o dovada ca romanul (sau doar cel de o anumita „calitate”)...

22 Comentariu