blog de Gastronomie
Va povesteam în urma cu cateva zile ca muncesc mult la lansarea unui proiect nou. [...]
13 Comentarii
Am remarcat în ultimii ani, de cand blogurile culinare s-au înmultit, un anume soi de [...]
16 Comentarii
De-a lungul secolelor, de cand teritoriul de astazi al Romaniei era locuit de daci si [...]
11 Comentarii
S-a încheiat cea de-a patra editie a concursului „Ai comentarii, ai premii!”. Premiul constand dintr-un [...]
19 Comentarii
Salata de ficatei de pui – reteta cu bacon si rosii Serial realizat in colaborare [...]
Dupa cum probabil ati remarcat, de ceva vreme se lucreaza la acest blog. Am folosit [...]
Daca ar fi sa numesc ustensilele de care un bucatar are neaparata nevoie sa fie [...]
Scriu acest articol manat de ideea ca este o buna ocazie pentru a lamuri cateva [...]
Intr-unul dintre site-urile importante culinare a aparut un scurt interviu cu subsemnatul. Nu stiu daca [...]
2 Comentarii
Dieta claselor sociale Ţaranii si muncitorii se hraneau în special cu bere, ceapa si paine [...]
4 Comentarii
Astazi este zi libera, asa ca vreau sa va provoc la o discutie. Va propun [...]
Cum v-am promis în nu mai stiu care articol anterior, iata ca revin cu fotografii [...]
Oameni buni, vreau sa va anunt ca reteta de mai jos, cea de „Somon cu [...]
Cu totii stim ca fundul de tocat este o ustensila de maxima importanta în bucatarie. [...]
Cum am mai spus de cateva ori, mi-am amenajat noua bucatarie ca pe un mic [...]
Mai nou mi se întampla chestii ciudate. Ieri, de pilda, gateam gulab jamun, un fel [...]
Ce poti face cu un subsol compus din trei incaperi, una de 16 mp si [...]
De cand am început sa fiu pasionat de bucatarie cred ca am tradus vreo 8-10.000 [...]
Am povestit de multe ori cum ma întorc de fiecare data din strainatate cu cate [...]
8 Comentarii
Ginger – Restaurant international Calea Grivitei nr. 194 Ehei, stimati blogomani, omul cat traieste tot [...]
Dupa ce m-am chinuit o jumatate de zi sa gasesc un plugin care sa permita [...]
15 Comentarii
Am avut recent inca o dovada ca romanul (sau doar cel de o anumita “calitate”) [...]