Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: bucatarie

Avanpremiera la un proiect (2)

Va povesteam în urma cu cateva zile ca muncesc mult la lansarea unui proiect nou. [...]

13 Comentarii

Bloger Culinar si Bucatar

Am remarcat în ultimii ani, de cand blogurile culinare s-au înmultit, un anume soi de [...]

16 Comentarii

Sondaj de opinie: Care dintre culturile culinare, care ne-au influentat bucataria, este preferata dvs.?

De-a lungul secolelor, de cand teritoriul de astazi al Romaniei era locuit de daci si [...]

11 Comentarii

Ai comentarii, ai premii! (5)

S-a încheiat cea de-a patra editie a concursului „Ai comentarii, ai premii!”. Premiul constand dintr-un [...]

19 Comentarii

Salata de ficatei de pui cu bacon si rosii

Salata de ficatei de pui – reteta cu bacon si rosii Serial realizat in colaborare [...]

23 Comentariu

O privire în trecut

Dupa cum probabil ati remarcat, de ceva vreme se lucreaza la acest blog. Am folosit [...]

60 Comentariu

Am o jucarie noua: razatoarea ceramica Kyocera

Daca ar fi sa numesc ustensilele de care un bucatar are neaparata nevoie sa fie [...]

29 Comentariu

Un pic de orez parboiled

Scriu acest articol manat de ideea ca este o buna ocazie pentru a lamuri cateva [...]

20 Comentariu

Scurt interviu in www.culinar.ro

Intr-unul dintre site-urile importante culinare a aparut un scurt interviu cu subsemnatul. Nu stiu daca [...]

2 Comentarii

La masa cu stramosii: Egiptul antic (3)

Dieta claselor sociale Ţaranii si muncitorii se hraneau în special cu bere, ceapa si paine [...]

4 Comentarii

Gastronomia, sau filozofia mancarii

Astazi este zi libera, asa ca vreau sa va provoc la o discutie. Va propun [...]

27 Comentariu

Am bucatarie noua – reloaded

Cum v-am promis în nu mai stiu care articol anterior, iata ca revin cu fotografii [...]

27 Comentariu

600 de articole

Oameni buni, vreau sa va anunt ca reteta de mai jos, cea de „Somon cu [...]

50 Comentariu

Foarte pe scurt despre fundurile de tocat

Cu totii stim ca fundul de tocat este o ustensila de maxima importanta în bucatarie. [...]

64 Comentariu

La gatit cu Pro TV

Cum am mai spus de cateva ori, mi-am amenajat noua bucatarie ca pe un mic [...]

42 Comentariu

Gulab jamun aromat cu teflon

Mai nou mi se întampla chestii ciudate. Ieri, de pilda, gateam gulab jamun, un fel [...]

23 Comentariu

Am bucatarie noua!

Ce poti face cu un subsol compus din trei incaperi, una de 16 mp si [...]

68 Comentariu

Cum ne alegem retetele?

De cand am început sa fiu pasionat de bucatarie cred ca am tradus vreo 8-10.000 [...]

24 Comentariu

Camara mea cu provizii

Am povestit de multe ori cum ma întorc de fiecare data din strainatate cu cate [...]

8 Comentarii

Jos palaria!

Ginger – Restaurant international Calea Grivitei nr. 194 Ehei, stimati blogomani, omul cat traieste tot [...]

16 Comentarii

Sondaj de opinie – Ce bucatarie preferati?

Dupa ce m-am chinuit o jumatate de zi sa gasesc un plugin care sa permita [...]

15 Comentarii

Ceafa la gratar si globalizarea

Am avut recent inca o dovada ca romanul (sau doar cel de o anumita “calitate”) [...]

22 Comentariu