Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: bucatarie
Avanpremiera la un proiect (2)
Va povesteam în urma cu cateva zile ca muncesc mult la lansarea unui proiect nou....
13 Comentarii
Bloger Culinar si Bucatar
Am remarcat în ultimii ani, de cand blogurile culinare s-au înmultit, un anume soi de...
16 Comentarii
Sondaj de opinie: Care dintre culturile culinare, care ne-au influentat bucataria, este preferata dvs.?
De-a lungul secolelor, de cand teritoriul de astazi al Romaniei era locuit de daci si...
11 Comentarii
Ai comentarii, ai premii! (5)
S-a încheiat cea de-a patra editie a concursului „Ai comentarii, ai premii!”. Premiul constand dintr-un...
19 Comentarii
Salata de ficatei de pui cu bacon si rosii
Salata de ficatei de pui – reteta cu bacon si rosii Serial realizat in colaborare...
23 Comentariu
O privire în trecut
Dupa cum probabil ati remarcat, de ceva vreme se lucreaza la acest blog. Am folosit...
60 Comentariu
Am o jucarie noua: razatoarea ceramica Kyocera
Daca ar fi sa numesc ustensilele de care un bucatar are neaparata nevoie sa fie...
29 Comentariu
Un pic de orez parboiled
Scriu acest articol manat de ideea ca este o buna ocazie pentru a lamuri cateva...
20 Comentariu
Scurt interviu in www.culinar.ro
Intr-unul dintre site-urile importante culinare a aparut un scurt interviu cu subsemnatul. Nu stiu daca...
2 Comentarii
La masa cu stramosii: Egiptul antic (3)
Dieta claselor sociale Ţaranii si muncitorii se hraneau în special cu bere, ceapa si paine...
4 Comentarii
Gastronomia, sau filozofia mancarii
Astazi este zi libera, asa ca vreau sa va provoc la o discutie. Va propun...
27 Comentariu
Am bucatarie noua – reloaded
Cum v-am promis în nu mai stiu care articol anterior, iata ca revin cu fotografii...
27 Comentariu
600 de articole
Oameni buni, vreau sa va anunt ca reteta de mai jos, cea de „Somon cu...
50 Comentariu
Foarte pe scurt despre fundurile de tocat
Cu totii stim ca fundul de tocat este o ustensila de maxima importanta în bucatarie....
64 Comentariu
La gatit cu Pro TV
Cum am mai spus de cateva ori, mi-am amenajat noua bucatarie ca pe un mic...
42 Comentariu
Gulab jamun aromat cu teflon
Mai nou mi se întampla chestii ciudate. Ieri, de pilda, gateam gulab jamun, un fel...
23 Comentariu
Am bucatarie noua!
Ce poti face cu un subsol compus din trei incaperi, una de 16 mp si...
68 Comentariu
Cum ne alegem retetele?
De cand am început sa fiu pasionat de bucatarie cred ca am tradus vreo 8-10.000...
24 Comentariu
Camara mea cu provizii
Am povestit de multe ori cum ma întorc de fiecare data din strainatate cu cate...
8 Comentarii
Jos palaria!
Ginger – Restaurant international Calea Grivitei nr. 194 Ehei, stimati blogomani, omul cat traieste tot...
16 Comentarii
Sondaj de opinie – Ce bucatarie preferati?
Dupa ce m-am chinuit o jumatate de zi sa gasesc un plugin care sa permita...
15 Comentarii
Ceafa la gratar si globalizarea
Am avut recent inca o dovada ca romanul (sau doar cel de o anumita „calitate”)...
22 Comentariu