blog de Gastronomie
Este o reteta traditionala siciliana, rustica si satioasa. Gustul este robust si plin de caracter, [...]
12 Comentarii
Daca in articolul anterior, referitor la marinare, i-am laudat pe asiatici ca folosesc des procedeul [...]
18 Comentarii
Oameni buni, supermarketurile astea au si partea lor buna. Gasesti in ele ingrediente care nu [...]
17 Comentarii
Iata o varianta interesanta de oua umplute, plina de aromele Mediteranei. In locul iaurtului de [...]
8 Comentarii
In urma cu doua zile am facut rost de unele dintre vechile filmari facute la [...]
7 Comentarii
Aceasta salata se poate servi alaturi de carne fripta pe gratar (pui sau peste), dar [...]
Este o salata rapida, usor de preparat, plina de culoare si bine echilibrata nutritional. Cei [...]
6 Comentarii
Este o combinatie plina de culori, foarte aromata si cu un gust delicios. Se prepara [...]
Este o reteta extrem de simpla si sanatoasa. Somonul este o sursa de proteine si [...]
Saganaki este un termen ce denumeste branza prajita, sau gratinata. Tipurile de branza folosite cel [...]
Herbes de Provence – Ierburi de Provence Bucataria provensala foloseste in mod traditional numeroase verdeturi [...]
5 Comentarii
Am vorbit ieri despre pungile ce contin diverse tipuri de vegetale cu care se pot [...]
Este o reteta foarte simpla si rapida, aromata si gustoasa, perfecta pentru zilele fierbinti de [...]
2 Comentarii
Personal nu ma omor dupa pizza. Cred ca mananc una la 2-3 ani, adica m-as [...]
1 Comentariu
In aceasta reteta, la prepararea sosului pesto se folosesc migdale, in loc de seminte de [...]
Sos pesto – reteta simpla si rapida de pesto cu busuioc (clasica) Sosul Pesto – [...]
Este o reteta foarte simpla, dar este si sanatoasa, usoara si satioasa. Se poate folosi [...]
Daca nu aveti la indemana vinete mici, ci doar mari, o jumatate de vanata va [...]
Farfalle sunt paste de dimensiuni mici, in forma de fluture (sau papion). Reteta se [...]