Cabernet by Enira 2009 | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Rata cu ananas

Aceasta reteta are si varianta video.
Serial realizat in colaborare cu WineRo.

Pieptul de rata este o delicatesa care merge bine cu fructele parfumate si sosurile dulci-picante. In aceasta reteta sunt echilibrate excelent de ananas si de sosul iute, completate de orez si desavarsite de vinul rosu sec, parfumat si fructat.

(mai mult…)

Citeste tot

Spetsofai

Aceasta reteta are si varianta video.
Serial realizat in colaborare cu WineRo.

Spetsofai este o specialitate din Pelion, de pe coasta de est a Greciei, dar a devenit popular in toata Grecia continentala si in majoritatea insulelor, mai ales Skiathos, Alonnisos si Skopelos.
Spetsofai
(mai mult…)

Citeste tot

Crema de branza cu nuci

Aceasta reteta are si varianta video.
Serial realizat in colaborare cu WineRo.

Iata o reteta foarte simpla si rapida, dar care are ca rezultat o crema cu gust rafinat, demna sa fie “uvertura” unui pranz sau a unei cine festive. Este foarte potrivita sa figureze pe masa de Revelion; puteti chiar sa intampinati oaspetii cu ea, ca sa va ofere un ragaz pana reusiti sa aduceti la masa celelalte feluri.
Crema de branza cu nuci
(mai mult…)

Citeste tot