Cabernet Sauvignon | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Iepure cu masline, ciuperci si sos brun

Iata o reteta care promite mult. Este compusa din alimente cu gust pregnant si caracteristic: sos brun, masline, ciuperci, ca sa nu mai vorbim de delicioasa carne de iepure.
Este un fel principal robust si satos, hranitor, menit sa incheie cu brio un pranz delicios.
Iepure cu masline, ciuperci si sos brun
Stropiti iepurele cu un vin rosu corpolent, un Cabernet Sauvignon mai matur, baricat macar cateva luni; sau cu o bere bruna stil doppelbock (imi vine in minte Korbinian de la Weihenstephaner, o bere exceptionala care poate tine piept iepurelui si-l insoteste cu mare succes).
Aceasta reteta a fost gatita la GUXT, cu ocazia unui eveniment corporate.
(mai mult…)

Citeste tot

Rouge de Roumanie

Vă anunţ cu plăcere că am devenit naş. Joi, 31 mai 2012, la clubul „Loft”, m-am numărat printre naşii unui cupaj de Cabernet Sauvignon şi Merlot, marca Domeniile Sâmbureşti, care va apărea pe piaţă sub denumirea de „Rouge de Roumanie”.

(mai mult…)

Citeste tot