blog de Gastronomie
Tortul de fata nu este cu adevarat complicat, dar este relativ laborios; din pacate, nimic [...]
10 Comentarii
Ne aflăm în faţa ultimului episod dedicat formării culturii culinare din sub-continentul indian. Astăzi despre [...]
6 Comentarii
Sâmbătă şi duminică 13-14 octombrie 2012 am fost la târgul/expoziţie “Good Taste of Bucharest 2012” [...]
În acest episod, câteva date despre băuturile alcoolice şi nealcoolice prezente în bucătăria indiană, ca [...]
4 Comentarii
În acest ultim episod al articolului dedicat culturii culinare din Mauritius, voi descrie succint principalele [...]
În acest ultim episod vă povestesc pe scurt despre restaurantele etiopiene, atât cele din ţară [...]
11 Comentarii
Cel de-al patrulea episod al serialului despre bucătăria etiopiană vă va prezenta pe scurt cele [...]
12 Comentarii
Astăzi doar câteva alte cuvinte despre istoria Etiopiei, după care voi trece la evidenţierea şi [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Reteta este interesanta prin asezonare si datorita sosului picant, [...]
16 Comentarii
Afara este oribil de cald, iar turmentarea nu face casa buna cu vipia. Cum putem [...]
9 Comentarii
Bucătăria jamaicană – o privire succintă Puţine sunt bucătăriile lumii caracterizate de influenţe atât de [...]
M-am distrat ieri inventand o reteta mai deosebita si care sa prezinte mesenilor mai multe [...]
7 Comentarii
Golden Falcon – Casa Kebap – restaurant turcesc Str Hristo Botev nr. 18-20 Am pornit [...]
8 Comentarii