blog de Gastronomie
Balik Pazari – Piata de peste Istoria spune ca turcii otomani au aparut în Asia [...]
2 Comentarii
Aceasta reteta este gatita de mine acum peste 3 ani. Nu stiu cum s-a facut [...]
Iata o noua reteta din meniul pe care, impreuna cu Costel Clipescu, l-am creat pentru [...]
A luat sfarsit cu (foarte) bine cel de-al saselea eveniment culinar-cultural din seria celor desfasurate [...]
Evenimentele din (aproape) fiecare vineri, de “La mansarda”, la deja obisnuita adresa din strada Paris, [...]
Paella este, la origine, o specialitate culinara din Valencia, dar a devenit in ultimii ani [...]
Iarna nu este anotimpul meu preferat. Pentru mine exista doua modalitati culinare ca sa o [...]
Iata una dintre putinele retete de dificultate medie de pe blogul meu. Definirea ca “medie” [...]
Va propun astazi o reteta extrem de simpla si de rapida, care mai are un [...]
17 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu Riso Scotti Danubio. Salatele [...]
5 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Termenul “chowder” provine [...]
14 Comentarii
Fructe de mare – ce trebuie sa stii despre ele Fructe de mare – Ce [...]
Acest termen a început sa fie folosit pe scara larga si la noi abia în [...]
In curand ne vom apuca cu totii de “porcarii” asa ca mi-am zis sa va [...]
8 Comentarii
Ca sa inlatur de la inceput orice dubiu legat de numele retetei, “dip” este termenul [...]