Camillo Tomanek | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Grill Champions Tour, aprilie 2013

Sâmbătă 27 aprilie 2013, la orele 13:00, la Palatul Ghika, are loc o demonstraţie de gătit în aer liber, în stil american, desfăşurată pe grătare performante, plus o degustare de vinuri. Fac parte dintre invitaţi şi voi avea ocazia să mă reîntâlnesc cu cei doi maeştri ai grill-ului din Germania, Marco Greulich şi Camillo Tomanek.

(mai mult…)

Citeste tot

Grill Champions Tour – Timişoara 2012

Probabil mulţi dintre dvs. ştiţi deja despre colaborarea care mă leagă de campinggrill.ro, distribuitorii în România ai grătarelor şi accesoriilor pentru gătit în aer liber produse sub marca elveţiană OutdoorChef: sunt unul dintre cei trei ambasadori ai acestor produse în România şi am privilegiul de a lucra cu aceste grătare. Am făcut-o şi public în cadrul evenimentelor „Fun & Grill” de la Slănic-Prahova şi „Sunday Grilling” din Bucureşti, unde am avut ca oaspeţi sute de persoane.

(mai mult…)

Citeste tot

Grill Champions Tour III

Mâine (vineri 27 aprilie 2012) va avea loc, la Bucureşti Grill Champions Tour, ajuns la cea de-a treia ediţie. Organizat de Grillsociety.ro, acest eveniment are ca punct culminant o demonstraţie culinară susţinută de doi campioi mondiali de barbecue.

Camillo Tomanek, zis don Caruso, şi Marco Greulich, cunoscut ca don Marco, sunt doi adevăraţi maeştri ai grătarelor, fie ele cu cărbuni, cu gaz sau electrice.
(mai mult…)

Citeste tot

Grill Champions Tours – noiembrie 2011

Sâmbătă, 26 noiembrie 2011, am fost invitat la o demonstraţie efectuată în cadrul seriei de evenimente Grill Champions Tours, organizat de Grill Society. Demonstraţia a avut loc la Institute – The Cafe, din strada Stirbei Vodă nr. 104-106.
Protagonişti: Camillo Tomanek, supranumit „Don Caruso” şi Marco Greulich, sau „Don Marco”. Nu ştiu de ce poreclele celor doi au această nuanţă latină, adusă de titulatura „don”, dar ştiu că sunt doi adevăraţi „domni” ai grătarelor; ba chiar doi adevăraţi artişti. Extrem de buni profesionişti – eficienţi, bine antrenaţi, rapizi, rezistenţi –, cei doi specialişti în grătare au lucrat impecabil o zi întreagă.
(mai mult…)

Citeste tot