carbonade flamande | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Westmalle Dubbel

Dupa umila mea parere, de incepator intr-ale berii, Westmalle Dubbel este o capodopera. Eleganta si robusta in acelasi timp, complexa si rafinata, berificata la mare arta, aceasta bere atinge perfectiunea.
Bere trapista Westmalle Dubbel
Este una dintre berile mele preferate, motiv pentru care am si ales-o sa figureze in meniul de bauturi de la Bistro GUXT unde 18 beri din Belgia, Germania si Cehia fac perechi inspirate cu cele 23 de preparate culinare.
(mai mult…)

Citeste tot

Răsfăţul de week-end

Aşa cum v-am promis acum câteva zile, Costel Clipescu şi cu subsemnatul, adică echipa din bucătăria clubului de explorări culinare GUXT, încercăm să vă convingem că meritaţi să vă răsfăţaţi, după o săptămână de muncă, dvs. înşivă, familia şi prietenii cu preparate culinare deosebite, gătite în casă şi livrate acasă.

(mai mult…)

Citeste tot

Câmpul de luptă

Waterloo, restaurant belgian
Str. Traian nr. 188, Bucureşti

Waterloo - restaurant belgian, Bucuresti
Una dintre pasiunile mele din copilărie, adolescenţă, tinereţe si chiar maturitate, este istoria. Vorbesc aici de perioada de dinainte de a mă interesa de gastronomie. Chiar şi acum citesc cu mare plăcere carţi istorice. Nu este de mirare că Waterloo, ca denumire, îmi face inima să tresară. Mai ales dacă este un restaurant numit Waterloo; nu există multe locuri în Bucureşti care să pot îmbina pasiunea pentru istorie cu cea pentru bucătărie.
(mai mult…)

Citeste tot