Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: carbonatare
Berile stil Kellerbier, Zoiglbier, Zwickelbier
În traducere, “kellerbier” înseamna “bere de pivnita”, cu referire la perioada de maturare la rece, [...]
04
mai
mai
Weihenstephaner Pils
Am mai spus-o de cateva ori si, cel putin pana acum, gustul meu nu s-a [...]
10
feb.
feb.
Weihenstephaner Hefe Weissbier Dunkel
Aceasta bere are o denumire interesanta. „Weihenstephaner” inseamna „a Sfantului Stefan”, cu referire la faptul [...]
29
iun.
iun.
Pe scurt despre vinurile spumante (1)
Un vin spumant este unul cu un continut semnificativ de bioxid de carbon, care îi [...]
4 Comentarii
23
apr.
apr.
Principii de asociere a berii cu mancarea
Înca de la bun început doresc sa precizez ca prin “bere” nu înteleg deloc lichidul [...]
8 Comentarii
15
feb.
feb.