Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: carne
Despre brezare (3)
În aceasta ultima parte de dicata brezarii, voi atinge subiectul prezarii mari, cea care gateste [...]
3 Comentarii
Cum se prepara sosurile de tigaie
Sosurile de tigaie, numite uneori “jus” sau “jiu”, sunt sosuri preparate “á la minute”, în [...]
5 Comentarii
„Fun & Grill”, 3-4 noiembrie 2012
Fac o revenire asupra evenimentului “Fun & Grill” pe care l-am prezentat într-un articol anterior, [...]
4 Comentarii
oct.
La masa cu stramosii: Egiptul antic (2)
Continuam astazi prezentarea bucatariei antice egiptzene, trecand în revista clase principale de alimente, ca si [...]
8 Comentarii
La „pieting”- partea 2: Piata Traian
Cunosc bine aceasta piata, unde am fost de zeci de ori. Nu este o piata [...]
Posarea pe întelesul tuturor
Este o metoda culinara prin care alimentele se gatesc în lichid, în general apa, lapte, [...]
6 Comentarii
Chiar sunt norocos…
Nu cred ca sunt un plangacios si nici o persoana pesimista, dar ma surprind adesea [...]