Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: carne

Despre brezare (3)

În aceasta ultima parte de dicata brezarii, voi atinge subiectul prezarii mari, cea care gateste...

3 Comentarii

Cum se prepara sosurile de tigaie

Sosurile de tigaie, numite uneori “jus” sau “jiu”, sunt sosuri preparate “á la minute”, în...

5 Comentarii

„Fun & Grill”, 3-4 noiembrie 2012

Fac o revenire asupra evenimentului “Fun & Grill” pe care l-am prezentat într-un articol anterior,...

4 Comentarii

La masa cu stramosii: Egiptul antic (2)

Continuam astazi prezentarea bucatariei antice egiptzene, trecand în revista clase principale de alimente, ca si...

8 Comentarii

La „pieting”- partea 2: Piata Traian

Cunosc bine aceasta piata, unde am fost de zeci de ori. Nu este o piata...

27 Comentariu

Posarea pe întelesul tuturor

Este o metoda culinara prin care alimentele se gatesc în lichid, în general apa, lapte,...

6 Comentarii

Chiar sunt norocos…

Nu cred ca sunt un plangacios si nici o persoana pesimista, dar ma surprind adesea...

27 Comentariu