Casa cu Tei | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Cotlete de berbecut cu rozmarin

V-am mai povestit de proiectul „Casa cu Tei”din Craiova. Iata astazi inca o reteta din noul meniu mediteranean pe care l-am conceput impreuna cu Costel Clipescu.

Marinarea asigura carnii un gust, o aroma si o suculenta deosebita. Serviti aceste cotletele cu cartofi si cu un vin rosu, mai corpolent.
(mai mult…)

Citeste tot

La „Casa cu Tei”

Am început acest blog în urmă cu 4 ani şi 4 luni, cam la 2-3 ani după ce am început să mă interesez de gătit şi să trebăluiesc prin bucătăria mea de acasă. Până atunci nu gătisem, practic, nimic, fiindcă nu poţi spune că găteşti atunci când faci doar nişte cartofi prăjiţi sau câteva ochiuri. Doar Dumnezeu mai ştie cum le făceam, pe atunci, şi pe acelea.
(mai mult…)

Citeste tot