Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: cassava

La masa cu stramosii – Maya (2)

Porumbul, cel mai important aliment pentru azteci, era secondat de dovleci, fasole si ardei iuti. [...]

4 Comentarii

La masa cu stramosii – India (16)

În episodul de astazi si cel viitor va voi oferi o scurta descriere a bucatariei [...]

4 Comentarii

Mauritius – bucatarie fara frontiere (2)

În episodul de astazi, cateva cuvinte despre influentele culturale suferite de Mauritius si despre ingredientele [...]

6 Comentarii

Zanzibar – exotism si rafinament culinar (2)

Astazi cea de-a doua si ultima parte a articolului despre Zanzibarul culinar. Voi trece în [...]

11 Comentarii

Bucataria filipineza intre chinezi, spanioli si americani – partea 2

Alimente de baza La fel ca in majoritatea tarilor asiatice, alimentul de baza in Filipine [...]

Maniocul – vedeta bucatariei braziliene

Maniocul, un tubercul cunoscut si sub numele de cassava, este astazi unul dintre alimentele importante [...]

1 Comentariu