Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: cepsoara
Rulouri cu creveti si sos nuoc cham
Rulourile din hartie de orez – sau pachetelele, cum mai sunt numite – crude sau [...]
6 Comentarii
aug.
Sufleuri cu branzeturi si cepsoara
Sufleurile sunt preparate pretentioase si fine. Sunt, de asemenea, delicioase. Exista o mare varietate de [...]
nov.
Tarte cu praz si bacon
Va propun astazi o gustare simpla, dar delicioasa si prezentabila. Astfel de tarte, cu diverse [...]
2 Comentarii
Cum se gateste cu ierburi aromate
Fie ca le numim “verdeturi”, “ierburi aromate”, sau, simplu, doar “ierburi”, folosirea lor la gatit [...]
Salata de taitei cu ierburi proaspete
Taiteii de orez se gatesc extrem de repede si de simplu si sunt foarte potriviti [...]
8 Comentarii
Conchiglione cu crema de branza
Am avut ocazia in aceste ultime 6 luni sa colaborez la diverse evenimente cu Delaco [...]
2 Comentarii
Pastrarea si conservarea ierburilor aromate (3)
În acest ultim episod al mini-seriei dedicata pastrarii si conservarii ierburilor aromate, despre tipuri de [...]
17 Comentarii
Pastrarea si conservarea ierburilor aromate (1)
Ierburile aromate se numara printre ingredientele mele preferate. Ele si fructele de mare sunt principalele [...]
41 Comentariu
Pilaf cu sofran si ciuperci
Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Acest tip de [...]
4 Comentarii
apr.
La masa cu stramosii – China (8)
Serialul dedicat bucatariei chinezesti continua astazi cu descrierea modului în care se hraneau oamenii din [...]
18 Comentarii
Orez cu curry si creveti
Reteta este simpla, rapida si foarte sanatoasa, pastrand in intregime nutrientii din alimente. Crevetii se [...]
10 Comentarii
Crema de branza aromata cu trufe
Servita pe biscuiti crocanti, sau pe toasturi ori crutoane, aceasta crema este o gustare deosebit [...]
16 Comentarii
Pe scurt despre cepsoara
Acum cateva zile am vorbit despre confuziile care se fac în supermarketuri privind etichetarea produselor. [...]
11 Comentarii
Omul care împute locul – partea 1
Cepsoara între „chives” si „chivas” Începe sa ma deranjeze tot mai mult o categorie de [...]
67 Comentariu
Somon cu salsa de oua
Aceasta reteta este deosebita prin combinatia de peste cu un salsa preparat cu oua, mai [...]
6 Comentarii
Omleta cu bacon, cascaval si cepsoara
Daca vrei sa-ti incepi ziua cu ceva bun, incearca o omleta satioasa si hranitoare, cu [...]
1 Comentariu
Porc cu sos Roquefort
Am dat acum cateva zile, la Carrefour, peste acest produs: sos de branza Roquefort, cremos [...]