Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: cereale

La masa cu stramosii – Grecia Antica (1)

Dupa China, Mesopotamia, India si Egipt, dupa daci, bizantini si mayasi, iata ca a venit...

6 Comentarii

Cum se gatesc cerealele

Într-o serie de articole publicate anterior, am subliniat faptul ca civilizatia umana, asa cum o...

2 Comentarii

La masa cu stramosii – Bizantul (5)

Cultura bizantina a fost una inovativa, silita în permanenta sa absoarba si sa adapteze. Partea...

2 Comentarii

Pe urmele mamaligii (1)

Este uimitor cum, nu arareori, un popor este identificat, în mod distinct fata de altele,...

14 Comentarii

Fotografii de pe papamond (40)

Fotografia de mai jos reprezinta un grup de tinere care recolteaza orezul, undeva în Cambodgia....

La masa cu stramosii – India (2)

În episodul de astazi este prezentat din punct de vedere culinar si nutritional aportul adus...

12 Comentarii

Pe scurt despre miso (1)

Miso – Condiment traditional japonez Prepararea de miso a fost considerata de japonezi, în ultimile...

31 Comentariu

La masa cu stramosii: Egiptul antic (1)

Ştiu ca am promis ca în cadrul acestei serii de articole va urma, dupa civilizatia...

10 Comentarii