Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: cereale
La masa cu stramosii – Grecia Antica (1)
Dupa China, Mesopotamia, India si Egipt, dupa daci, bizantini si mayasi, iata ca a venit...
6 Comentarii
Cum se gatesc cerealele
Într-o serie de articole publicate anterior, am subliniat faptul ca civilizatia umana, asa cum o...
2 Comentarii
La masa cu stramosii – Bizantul (5)
Cultura bizantina a fost una inovativa, silita în permanenta sa absoarba si sa adapteze. Partea...
2 Comentarii
Pe urmele mamaligii (1)
Este uimitor cum, nu arareori, un popor este identificat, în mod distinct fata de altele,...
14 Comentarii
Fotografii de pe papamond (40)
Fotografia de mai jos reprezinta un grup de tinere care recolteaza orezul, undeva în Cambodgia....
La masa cu stramosii – India (2)
În episodul de astazi este prezentat din punct de vedere culinar si nutritional aportul adus...
12 Comentarii
Pe scurt despre miso (1)
Miso – Condiment traditional japonez Prepararea de miso a fost considerata de japonezi, în ultimile...
31 Comentariu
La masa cu stramosii: Egiptul antic (1)
Ştiu ca am promis ca în cadrul acestei serii de articole va urma, dupa civilizatia...
10 Comentarii