Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: cereale

La masa cu stramosii – Grecia Antica (1)

Dupa China, Mesopotamia, India si Egipt, dupa daci, bizantini si mayasi, iata ca a venit [...]

6 Comentarii

Cum se gatesc cerealele

Într-o serie de articole publicate anterior, am subliniat faptul ca civilizatia umana, asa cum o [...]

2 Comentarii

La masa cu stramosii – Bizantul (5)

Cultura bizantina a fost una inovativa, silita în permanenta sa absoarba si sa adapteze. Partea [...]

2 Comentarii

Pe urmele mamaligii (1)

Este uimitor cum, nu arareori, un popor este identificat, în mod distinct fata de altele, [...]

14 Comentarii

Fotografii de pe papamond (40)

Fotografia de mai jos reprezinta un grup de tinere care recolteaza orezul, undeva în Cambodgia. [...]

La masa cu stramosii – India (2)

În episodul de astazi este prezentat din punct de vedere culinar si nutritional aportul adus [...]

12 Comentarii

Pe scurt despre miso (1)

Miso – Condiment traditional japonez Prepararea de miso a fost considerata de japonezi, în ultimile [...]

La masa cu stramosii: Egiptul antic (1)

Ştiu ca am promis ca în cadrul acestei serii de articole va urma, dupa civilizatia [...]

10 Comentarii