Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: cereale
La masa cu stramosii – Grecia Antica (1)
Dupa China, Mesopotamia, India si Egipt, dupa daci, bizantini si mayasi, iata ca a venit [...]
6 Comentarii
ian.
Cum se gatesc cerealele
Într-o serie de articole publicate anterior, am subliniat faptul ca civilizatia umana, asa cum o [...]
2 Comentarii
mart.
La masa cu stramosii – Bizantul (5)
Cultura bizantina a fost una inovativa, silita în permanenta sa absoarba si sa adapteze. Partea [...]
2 Comentarii
Pe urmele mamaligii (1)
Este uimitor cum, nu arareori, un popor este identificat, în mod distinct fata de altele, [...]
14 Comentarii
Fotografii de pe papamond (40)
Fotografia de mai jos reprezinta un grup de tinere care recolteaza orezul, undeva în Cambodgia. [...]
dec.
La masa cu stramosii – India (2)
În episodul de astazi este prezentat din punct de vedere culinar si nutritional aportul adus [...]
12 Comentarii
Pe scurt despre miso (1)
Miso – Condiment traditional japonez Prepararea de miso a fost considerata de japonezi, în ultimile [...]
mai
La masa cu stramosii: Egiptul antic (1)
Ştiu ca am promis ca în cadrul acestei serii de articole va urma, dupa civilizatia [...]
10 Comentarii