Ceva fin | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Cartofi Hasselback cu sos de branza si cascaval

Preparatul isi trage denumirea de la numele restaurantului suedez (Hasselbackens) unde, in Stockholm, in secolul al XVIII/lea au fost gatiti pentru prima data. Acesti „cartofi acordeon” sunt spectaculosi, gustosi si foarte versatili, putand fi asociati cu o sumedenie de alte ingrediente.

Se fac mult mai usor decat s-ar putea crede la prima vedere, secretul fiind sa aveti un cutit ascutit si o mana sigura.
(mai mult…)

Citeste tot

Conchiglione cu crema de branza

Am avut ocazia in aceste ultime 6 luni sa colaborez la diverse evenimente cu Delaco si sa cunosc, destul de bine, produsele pe care le distribuie pe piata noastra… sau, cel putin, o parte dintre ele. Cremele de branza „Ceva fin”, de pilda, sunt foarte versatile si, in plus, este usor de lucrat cu ele. Am incercat de-a lungul timpului diverse retete interesante cu ele, in special paste, dipuri si sosuri.

Puteti prepara foarte usor si rapid gustari innobilate cu ingrediente de calitate, ca trufe si sampanie, care pot fi puse pe masa repede si fara bataie de cap, chiar si la ocazii mai speciale.
(mai mult…)

Citeste tot