chimion | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Porc cu coriandru

Iata o reteta care va bucura papilele iubitorilor de coriandru. Ea foloseste atat frunzele cat si semintele acestei minunate (pentru mine) plante. Stiu ca exista o categorie de gurmanzi care nu apreciaza aroma frunzelor coriandrului. Pe aceasta o rog sa nu refuze reteta, ci sa incerce sa inlocuiasca frunzele de coriandru cu cele de patrunjel. Aroma si gustul preparatului se schimba, ceea ce sper sa o satisfaca.

  (more…)

Citeste tot

Vinete prajite cu iaurt

Este o reteta condimentata si racoritoare, un fel de alternativa la celebra salata raita (preparata din iaurt si castraveti), asezonata cu un ulei aromat, numit baghaar.
Vinete prajite cu iaurt
Bucatarie: indiana
Grad de dificultate: usor
Cantitate: 4 portii
Timp de preparare: 5 minute
Timp de gatit:15 minute
(more…)

Citeste tot