blog de Gastronomie
Daca tot am vorbit mai inainte de bucataria marocana, m-am gandit ca n-ar strica sa [...]
2 Comentarii
Este o reteta nord africana, tipic mediteraneana. Foloseste ingrediente proaspete si este plina de culoare. [...]
3 Comentarii
Pastele de curry sunt ingrediente definitorii pentru bucataria thailandeza, si pentru bucatariile etnice influentate de [...]
7 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. In mod traditional, in nordul Indiei si in Pakistan, [...]
10 Comentarii
Pe langa o fascinanta diversitate, egalata poate doar de bucataria chinezeasca, bucataria indiana are o [...]
8 Comentarii
Este o reteta relativ simpla, ale carei ingrediente se gasesc pe piata. Tortillas se pot cumpara [...]
Ras-el-hanout este un amestec de mirodenii folosit în Orientul Mijlociu si nordul Africii. Numele sau [...]
Secretul reusitei acestei retete este sa se gateasca rapid, la foc puternic. Nu aglomerati tigaia, [...]
Curry nu este, asa cum v-ati fi putut inchipui, un amestec de mirodenii de origine [...]
Haveli, restaurant indian Str. Episcopul Radu nr. 3, Bucuresti Restaurantele indiene sunt o incontestabila pata [...]
Iata o reteta care va bucura papilele iubitorilor de coriandru. Ea foloseste atat frunzele cat [...]
18 Comentarii
Este o reteta condimentata si racoritoare, un fel de alternativa la celebra salata raita (preparata [...]