blog de Gastronomie
“Khasta” inseamna “sfaramicios”, iar preparatul este originar din Rajahstan. Este un “chaat”, adica o gustare, [...]
3 Comentarii
Am mai vorbit pe acest blog despre multe amestecuri de mirodenii întalnite în bucataria subcontinentului [...]
6 Comentarii
Confit este un termen care are mai multe întelesuri. El denumeste generic diferite tipuri de [...]
În episodul de astazi si cel viitor va voi oferi o scurta descriere a bucatariei [...]
4 Comentarii
Revenim la serialul care trateaza formarea culturii culinare indiene, iar în episodul de astazi vom [...]
5 Comentarii
Acest episod al seriei dedicata culturii culinare indiene se refera la cateva dintre preparatele specifice [...]
2 Comentarii
Acest episod este, din motive de structurare a materialului, cel mai scurt dintre cele dedicate [...]
7 Comentarii
În acest ultim episod al articolului dedicat culturii culinare din Mauritius, voi descrie succint principalele [...]
Chutney – un condiment surprinzator Probabil ati întalnit cu diferite ocazii, prin retete sau alte [...]
Este o reteta destul de laborioasa, dar rezultatul final justifica desfasurarea de forte. Cu putina [...]