Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: chutney
Khasta kachory
“Khasta” inseamna “sfaramicios”, iar preparatul este originar din Rajahstan. Este un “chaat”, adica o gustare,...
3 Comentarii
Pe scurt despre chammanthi podi
Am mai vorbit pe acest blog despre multe amestecuri de mirodenii întalnite în bucataria subcontinentului...
6 Comentarii
Pe scurt despre confit
Confit este un termen care are mai multe întelesuri. El denumeste generic diferite tipuri de...
26 Comentariu
La masa cu stramosii – India (16)
În episodul de astazi si cel viitor va voi oferi o scurta descriere a bucatariei...
4 Comentarii
La masa cu stramosii – India (10)
Revenim la serialul care trateaza formarea culturii culinare indiene, iar în episodul de astazi vom...
5 Comentarii
La masa cu stramosii – India (8)
Acest episod al seriei dedicata culturii culinare indiene se refera la cateva dintre preparatele specifice...
2 Comentarii
La masa cu stramosii – India (7)
Acest episod este, din motive de structurare a materialului, cel mai scurt dintre cele dedicate...
7 Comentarii
Mauritius – bucatarie fara frontiere (3)
În acest ultim episod al articolului dedicat culturii culinare din Mauritius, voi descrie succint principalele...
6 Comentarii
Pe scurt despre chutney
Chutney – un condiment surprinzator Probabil ati întalnit cu diferite ocazii, prin retete sau alte...
25 Comentariu
Pulpe de pui la cuptor, cu gutui si cartofi prajiti
Este o reteta destul de laborioasa, dar rezultatul final justifica desfasurarea de forte. Cu putina...
2 Comentarii