blog de Gastronomie
“Khasta” inseamna “sfaramicios”, iar preparatul este originar din Rajahstan. Este un “chaat”, adica o gustare, [...]
3 Comentarii
Am mai vorbit pe acest blog despre multe amestecuri de mirodenii întâlnite în bucătăria subcontinentului [...]
6 Comentarii
Confit este un termen care are mai multe înţelesuri. El denumeşte generic diferite tipuri de [...]
În episodul de astăzi şi cel viitor vă voi oferi o scurtă descriere a bucătăriei [...]
4 Comentarii
Revenim la serialul care tratează formarea culturii culinare indiene, iar în episodul de astăzi vom [...]
5 Comentarii
Acest episod al seriei dedicată culturii culinare indiene se referă la câteva dintre preparatele specifice [...]
2 Comentarii
Acest episod este, din motive de structurare a materialului, cel mai scurt dintre cele dedicate [...]
7 Comentarii
În acest ultim episod al articolului dedicat culturii culinare din Mauritius, voi descrie succint principalele [...]
Chutney – un condiment surprinzător Probabil aţi întâlnit cu diferite ocazii, prin reţete sau alte [...]
Este o reteta destul de laborioasa, dar rezultatul final justifica desfasurarea de forte. Cu putina [...]