blog de Gastronomie
Aceasta bere are o denumire interesanta. „Weihenstephaner” inseamna „a Sfantului Stefan”, cu referire la faptul [...]
Ierburi, flori, fructe si frunze aromate, ca vanilie, epazota, achiote (seminte de annatto), frunze de [...]
Churros este un preparat pe baza de aluat oparit, tras prin pos si prajit in [...]
8 Comentarii
Prepararea ciocolatei Din pastaile de cacao se pot prepara multe varietati de ciocolata. Ciocolata, în [...]
2 Comentarii
Ciocolata Nu am auzit niciodata pe cineva care sa afirme ca nu-i place ciocolata. Din [...]
Picada Îmi doresc sa scriu despre picada înca de acum cativa ani, cand am petrecut [...]
Acest desert pare, la citirea retetei, mai complicat decat este de fapt. Nu este deloc [...]
4 Comentarii
A luat sfarsit cu (foarte) bine cel de-al saselea eveniment culinar-cultural din seria celor desfasurate [...]
Sambata si duminica 13-14 octombrie 2012 am fost la targul/expozitie “Good Taste of Bucharest 2012” [...]
6 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Asocierea carnii – [...]
11 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu Riso Scotti Danubio. Stiti [...]
9 Comentarii
Durata de timp necesara adoptarii în Europa a alimentelor de origine americana a variat între [...]
14 Comentarii
Am dat ieri (vineri) o scurta raita la targul numit “Hai la mosi!”, care se [...]
Razatoarea de calitate – o ustensila ce te poate scoate din multe dificultati Cu cateva [...]
17 Comentarii
Unii prieteni mi s-au plans ca nu gasesc deserturi in blogul meu. Imi ziceau ca [...]
13 Comentarii
Tocmai am dat o scurta tura prin Belgia, si cand zic tura nu exagerez, caci [...]
Reteta de fata este destul de simpla si rapida. Soufleurile se servesc imediat dupa ce [...]