blog de Gastronomie
Aceasta salata combina cuscusul cu citrice, fructe uscate si mirodenii, oferind un preparat sanatos, plin [...]
2 Comentarii
Vinegreta Vinegreta este un temen provenit din limba franceza (“vinaigrette”, diminutiv de la “vinaigre” care [...]
Maine dimineata plec într-un scurt concediu în insula greceasca Zakynthos, sau Zenta, cum îi spuneau [...]
10 Comentarii
Aveam in frigider un excelent vin din gama Byzantium a Cramelor Halewood, un Blanc de [...]
8 Comentarii
Daca sunteti un iubitor al crevetilor si al usturoiului, atunci aceasta reteta va este dedicata [...]
9 Comentarii
Va propun o reteta foarte aromata si gustoasa, in care dorada este servita cu un [...]
Fotografia de mai jos reprezinta o vanzatoare de fructe, pe o barca, in golful Halong, [...]
Africa este pentru mine un continent plin înca de mistere, a carui cultura culinara abia [...]
6 Comentarii
Mirodeniile au fost motivul pentru care am început sa gatesc. Mai întai m-a atras istoria [...]
Razatoarea de calitate – o ustensila ce te poate scoate din multe dificultati Cu cateva [...]
17 Comentarii
Daca va numarati printre cei care prefera orase ca Viena, Frankfurt sau Zurich, este posibil [...]
Gustul acrisor al citricelor se potriveste bine cu carnea de pasare, caci aceasta are un [...]
Aceasta reteta foloseste un condiment aproape necunoscut in Europa, si anume piper indonezian, sau piper [...]
Este o reteta simpla, usoara si foarte aromata, ce respira din plin aerul proaspat si [...]