Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: coniac
Prepelite umplute, servite cu sos brun si cartofi Duchesse
Acest preparat provine din bucataria clasica franceza. Reteta nu este complicata in sine, dar necesita [...]
4 Comentarii
oct.
Mousse-mozaic din ficat de gasca, servit cu dulceata de ceapa si piper roz
Ficatul de gasca cu trufe a fost dintotdeauna un preparat rafinat si delicios. Este unul [...]
oct.
Mousse de ficatei de pui cu trufe si confit de ceapa
Mai am pe blog o reteta destul de asemanatoare, dar cea de fata difera putin [...]
2 Comentarii
Pere posate cu susan
Va propun o varianta interesanta a unui desert clasic. Este simplu de preparat, iar aroma [...]
10 Comentarii
Creveti betivi cu sos de piper verde
Va propun o reteta potrivita pentru cina. Crevetii sunt un aliment usor, iar carnea lor [...]
20 Comentariu
Pui cu sos de rosii si curry
Va propun o reteta simpla, destinata celor care iubesc aromele exotice. Savoarea retetei este data, [...]
10 Comentarii
Dorada cu fenicul
Iarna in Bucuresti este un anotimp trist si murdar; ma face constant sa-mi doresc sa [...]
6 Comentarii
ian.
Pui cu ceapa in sos de otet rosu
Iata o reteta interesanta si usor de facut. Carnea este frageda, cu un gust usor [...]
8 Comentarii
Gambas al ajillo
Iata o reteta rapida si extrem de simpla, potrivita pentru zilele de vara calduroase cand [...]
30 Comentariu