Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: coniac

Prepelite umplute, servite cu sos brun si cartofi Duchesse

Acest preparat provine din bucataria clasica franceza. Reteta nu este complicata in sine, dar necesita [...]

4 Comentarii

Mousse-mozaic din ficat de gasca, servit cu dulceata de ceapa si piper roz

Ficatul de gasca cu trufe a fost dintotdeauna un preparat rafinat si delicios. Este unul [...]

Mousse de ficatei de pui cu trufe si confit de ceapa

Mai am pe blog o reteta destul de asemanatoare, dar cea de fata difera putin [...]

2 Comentarii

Pere posate cu susan

Va propun o varianta interesanta a unui desert clasic. Este simplu de preparat, iar aroma [...]

10 Comentarii

Creveti betivi cu sos de piper verde

Va propun o reteta potrivita pentru cina. Crevetii sunt un aliment usor, iar carnea lor [...]

20 Comentariu

Pui cu sos de rosii si curry

Va propun o reteta simpla, destinata celor care iubesc aromele exotice. Savoarea retetei este data, [...]

10 Comentarii

Dorada cu fenicul

Iarna in Bucuresti este un anotimp trist si murdar; ma face constant sa-mi doresc sa [...]

6 Comentarii

Pui cu ceapa in sos de otet rosu

Iata o reteta interesanta si usor de facut. Carnea este frageda, cu un gust usor [...]

8 Comentarii

Gambas al ajillo

Iata o reteta rapida si extrem de simpla, potrivita pentru zilele de vara calduroase cand [...]

30 Comentariu