blog de Gastronomie
Carnea este marinata intr-un amestec tipic Caraibelor, numit jerk. Acesta contine, in mod traditional, ienibahar, [...]
2 Comentarii
Este o reteta un pic laborioasa in pregatirea ingredientelor, insa care te rasplateste, in final, [...]
6 Comentarii
Iata o reteta care va bucura papilele iubitorilor de coriandru. Ea foloseste atat frunzele cat [...]
18 Comentarii
Ca foarte multe dintre curry-urile thailandeze, si acesta are consistenta asemanatoare cu cea a unei [...]
Este o reteta extrem de simpla si de rapida, perfecta pentru un sfarsit de saptamana [...]
Este o reteta foarte simpla, rapida si extrem de interesanta prin combinatia de ingrediente. Gustul [...]
8 Comentarii
Biryani, biriani, sau beriani, denumeste o categorie de feluri de mancare cu orez, inrudite cu [...]
12 Comentarii
Coriandru… un nume melodios, care emana in acelasi timp blandete si barbatie. Sufixul “andru” te [...]
Este o mancare plina de culoare, gatita intr-un sos condimentat, si merge excelent alaturi de [...]
Supa de pui (cu lapte de cocos) – o reteta picanta Aceasta reteta are si [...]
17 Comentarii
Cu ce pot sa inlocuiesc unele mirodenii, mai greu de gasit? Nu gasesti ingredientul necesar [...]
Denumirea “garam masala” este de origine persana si provine din “garm masaleh”, “garm” însemnand “fierbinte”, [...]
14 Comentarii
Este o reteta extrem de simpla care o sa va bucure cu un sos somptuos, [...]