crutoane | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Lup-de-mare cu sos de mango

Aceasta reteta are si varianta video.
Serial realizat in colaborare cu WineRo.

Pestele este un aliment usor, foarte bun in zilele de vara si potrivit asocierii cu vinurile albe si rose, fructate si cu aciditatea potrivita. Un peste servit intreg este intotdeauna spectaculos, iar in cazul de fata este insotit de un sos exotic si de vegetale colorate.

(more…)

Citeste tot

Salata de ficatei de pui cu bacon si rosii

Aceasta reteta are si varianta video.
Serial realizat in colaborare cu WineRo.

Aceasta salata este consistenta si hranitoare si combina gustul bogat si pregnant al ficateilor si al baconului cu prospetimea frunzelor proaspete. Crutoanele, aromatizate cu usturoi si cimbru, vin cu un plus de textura si de aroma, dand in acelasi timp satietate preparatului.

Aceasta salata se serveste ca fel principal, la pranz, alaturi de un pahar cu Alira Merlot 2009.
(more…)

Citeste tot

Salata verde cu somon afumat si crutoane

Salata este foarte simpla si ofera o combinatie inspirata de gusturi. Somonul afumat se potriveste bine cu dressing-ul dulce-acrisor-picant, aromatizat cu verdeturi, iar Parmesanul presarat deasupra da gustului adancime si rafinament. Contrastul de texturi dintre somonul fraged si crutoanele si salata crocante este si el o calitate in plus.Salata verde cu somon afumat si crutoane
(more…)

Citeste tot