Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: curmale

Placintele cu smochine si curmale

Curmalele si smochinele sunt nelipsite din deserturile marocane. Umplutura acestor placintele, formata din fructe uscate,...

Melci cu umplutura de curmale, smochine si stafide

Umplutura de curmale si smochine este delicioasa. Nu are nevoie de adaus de zahar, ci...

3 Comentarii

Tajin de miel cu bulgur

Se apropie pastele si foarte multi dintre noi vom gati miel. Ciorba, stufat, drob, pulpa...

A fost "Sunday Grilling" – meniu marocan – 21 aprilie 2013

În str. Maica Alexandra nr. 5, ieri (duminica 21 aprilie 2013), în curtea showroom-ului companiei...

1 Comentariu

La masa cu stramosii: Egiptul antic (4)

Am ajuns la ultima parte a articolului despre începuturile gatitului în vechiul Egipt. Eu, unul,...

4 Comentarii

Orez cu scortisoara si fructe uscate

Este o budinca de orez mai neobisnuita fata de ceea ce se prepara in mod...

8 Comentarii

Salata de andive cu nuci si curmale uscate

Este o reteta destul de surprinzatoare, care asociaza gustul usor amarui al andivelor cu dulceata...

12 Comentarii