Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: curmale
Placintele cu smochine si curmale
Curmalele si smochinele sunt nelipsite din deserturile marocane. Umplutura acestor placintele, formata din fructe uscate, [...]
mart.
Melci cu umplutura de curmale, smochine si stafide
Umplutura de curmale si smochine este delicioasa. Nu are nevoie de adaus de zahar, ci [...]
3 Comentarii
mai
Tajin de miel cu bulgur
Se apropie pastele si foarte multi dintre noi vom gati miel. Ciorba, stufat, drob, pulpa [...]
apr.
A fost "Sunday Grilling" – meniu marocan – 21 aprilie 2013
În str. Maica Alexandra nr. 5, ieri (duminica 21 aprilie 2013), în curtea showroom-ului companiei [...]
1 Comentariu
apr.
La masa cu stramosii: Egiptul antic (4)
Am ajuns la ultima parte a articolului despre începuturile gatitului în vechiul Egipt. Eu, unul, [...]
4 Comentarii
Orez cu scortisoara si fructe uscate
Este o budinca de orez mai neobisnuita fata de ceea ce se prepara in mod [...]
8 Comentarii
Salata de andive cu nuci si curmale uscate
Este o reteta destul de surprinzatoare, care asociaza gustul usor amarui al andivelor cu dulceata [...]
12 Comentarii