blog de Gastronomie
In loc de aluat de placinta, sau aluat fraged, aceasta reteta foloseste foi de lasagna. [...]
3 Comentarii
Pe langa o fascinanta diversitate, egalata poate doar de bucataria chinezeasca, bucataria indiana are o [...]
8 Comentarii
Este o reteta clasica italiana, destul de laborioasa si consumatoare de timp, dar rezultatul este [...]
6 Comentarii
Daca nu aveti la indemana cartofi dulci, puteti folosi fara nici o problema cartofi simpli, [...]
4 Comentarii
Un prieten francez, mi-a spus odata ca folosirea apei la gatit este semn de saracie. [...]
Orez Basmati cu curcuma – reteta din bucataria indiana Reteta de fata va da ocazia [...]
Iata o reteta care va bucura papilele iubitorilor de coriandru. Ea foloseste atat frunzele cat [...]
18 Comentarii
Ca foarte multe dintre curry-urile thailandeze, si acesta are consistenta asemanatoare cu cea a unei [...]
2 Comentarii
Biryani, biriani, sau beriani, denumeste o categorie de feluri de mancare cu orez, inrudite cu [...]
12 Comentarii
Am remarcat in numeroase ocazii ca, desi multi au auzit de termenul „curry”, totusi nu [...]
10 Comentarii
Supa de pui (cu lapte de cocos) – o reteta picanta Aceasta reteta are si [...]
17 Comentarii
Este o reteta extrem de simpla care o sa va bucure cu un sos somptuos, [...]