Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: degustare

Bibere humanum est…

În ultimele luni am avut ocazia sa organizez la GUXT degustari de vinuri linistite si...

4 Comentarii

O mica degustare de… roșii

Am primit recent de la Tomatina, printre alte vegetale, o selectie de 7 tipuri de...

6 Comentarii

A fost degustare de vinuri „Tenuta Ulisse”

Ieri, joi 8 mai 2014, la GUXT, în str. Dimitrie Racovita nr. 37, s-a desfașurat...

Cum degustam branzeturile

Îmi plac mult degustarile; de orice fel. Ma ajuta sa descopar alimente noi si sa...

A fost "O cina si o surpriza"

Vinerea trecuta, pe 25 octombrie 2013, am sustinut un eveniment culinar în str. Paris nr.7A,...

8 Comentarii

O saptamana în Zakynthos (4)

Cred ca o experienta culinara nu poate fi completa fara a asocia mancarea cu bautura...

4 Comentarii

Branzeturi si vinuri

Acest eveniment este realizat in colaborare cu Cramele Halewood si Delaco. Branza si vinul fac...

2 Comentarii

Gustari de casa

Vineri, 26 octombrie 2012, va doresc ca musafiri si meseni la evenimentul „Gustari de casa”,...

9 Comentarii

Rouge de Roumanie

Va anunt cu placere ca am devenit nas. Joi, 31 mai 2012, la clubul „Loft”,...

24 Comentariu

Degustare de vin la Antique Bistro & Wines

Vinul este un domeniu asupra caruia abia încep sa deschid ochii. Este o componenta importanta...

8 Comentarii

Dulce-de-iute se pregateste de noul sezon

Ieri seara (25 aprilie 2012), la restaurantul “The Harbour” a avut loc ultima degustare de...

5 Comentarii

Degustare de condimente, aprilie 2012

Va invit miercuri 25 aprilie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata...

36 Comentariu

Degustare de condimente, martie 2012 – urmare

Ieri seara, 21 martie 2012, a avut loc cea de-a cincea degustare de condimente organizata...

6 Comentarii

Degustare de condimente, martie 2012

Va invit miercuri 21 martie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata...

25 Comentariu

Atelier „Bucate si vinuri alese”

Am bucuria sa va anunt începerea unei serii de evenimente constituite în atelierul gastronomic „Bucate...

4 Comentarii

Degustare de condimente, februarie 2012 (urmare)

Miercuri seara, 29 februarie 2012, am organizat la restaurantul „The Harbour” o degustare de condimente,...

Degustare de condimente, februarie 2012

Va invit miercuri 29 februarie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata...

60 Comentariu

Maine, degustare de condimente la "The Harbour"

Maine seara, la ora 19:00, organizez la restaurantul „The Harbour” din Piata Amzei, sector 1,...

4 Comentarii

Degustare de condimente

Va vorbeam într-un articol din zilele trecute despre faptul ca am început sa produc experimental...

6 Comentarii