Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: degustare
Bibere humanum est…
În ultimele luni am avut ocazia sa organizez la GUXT degustari de vinuri linistite si...
4 Comentarii
O mica degustare de… roșii
Am primit recent de la Tomatina, printre alte vegetale, o selectie de 7 tipuri de...
6 Comentarii
A fost degustare de vinuri „Tenuta Ulisse”
Ieri, joi 8 mai 2014, la GUXT, în str. Dimitrie Racovita nr. 37, s-a desfașurat...
Cum degustam branzeturile
Îmi plac mult degustarile; de orice fel. Ma ajuta sa descopar alimente noi si sa...
A fost "O cina si o surpriza"
Vinerea trecuta, pe 25 octombrie 2013, am sustinut un eveniment culinar în str. Paris nr.7A,...
8 Comentarii
O saptamana în Zakynthos (4)
Cred ca o experienta culinara nu poate fi completa fara a asocia mancarea cu bautura...
4 Comentarii
Branzeturi si vinuri
Acest eveniment este realizat in colaborare cu Cramele Halewood si Delaco. Branza si vinul fac...
2 Comentarii
Gustari de casa
Vineri, 26 octombrie 2012, va doresc ca musafiri si meseni la evenimentul „Gustari de casa”,...
9 Comentarii
Rouge de Roumanie
Va anunt cu placere ca am devenit nas. Joi, 31 mai 2012, la clubul „Loft”,...
24 Comentariu
Degustare de vin la Antique Bistro & Wines
Vinul este un domeniu asupra caruia abia încep sa deschid ochii. Este o componenta importanta...
8 Comentarii
Dulce-de-iute se pregateste de noul sezon
Ieri seara (25 aprilie 2012), la restaurantul “The Harbour” a avut loc ultima degustare de...
5 Comentarii
Degustare de condimente, aprilie 2012
Va invit miercuri 25 aprilie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata...
36 Comentariu
Degustare de condimente, martie 2012 – urmare
Ieri seara, 21 martie 2012, a avut loc cea de-a cincea degustare de condimente organizata...
6 Comentarii
Degustare de condimente, martie 2012
Va invit miercuri 21 martie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata...
25 Comentariu
Atelier „Bucate si vinuri alese”
Am bucuria sa va anunt începerea unei serii de evenimente constituite în atelierul gastronomic „Bucate...
4 Comentarii
Degustare de condimente, februarie 2012 (urmare)
Miercuri seara, 29 februarie 2012, am organizat la restaurantul „The Harbour” o degustare de condimente,...
Degustare de condimente, februarie 2012
Va invit miercuri 29 februarie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata...
60 Comentariu
Maine, degustare de condimente la "The Harbour"
Maine seara, la ora 19:00, organizez la restaurantul „The Harbour” din Piata Amzei, sector 1,...
4 Comentarii
Degustare de condimente
Va vorbeam într-un articol din zilele trecute despre faptul ca am început sa produc experimental...
6 Comentarii