Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: Delaco
Un pic de magie la „Cheese & Beer Pairing”
Sunt foarte multumit ca am început proiectul GUXT. Mi-am creat astfel ocazia sa lucrez cu...
8 Comentarii
Carnati de porc cu cascaval afumat
Carnati de porc (facuti in casa) – Reteta cu cascaval afumat Carnatii de porc sunt...
Cotlete de porc caramelizate si gratinate
Aceasta reteta este extraordinar de simpla. Este gata in 25 de minute si singurul efort...
1 Comentariu
Prajele de pui cu Grana Padano
Aceasta reteta este inspirata de preparatul indian numit “pakora”, “pakoda” sau “bhajia”, care consta din...
Sufleuri cu branzeturi si cepsoara
Sufleurile sunt preparate pretentioase si fine. Sunt, de asemenea, delicioase. Exista o mare varietate de...
Osso buco alla milanese – rasol de vitel
Osso buco (sau ossobuco) alla milanese – Rasol de vitel, reteta italiana Osso buco alla...
2 Comentarii
Clatite Cordon Bleu cu ragu si mozzarella
Clatite Cordon Bleu – Clatite in toate felurile Cordon Bleu (si nu Gordon Bleu cum...
9 Comentarii
Gustari mediteraneene
Gustarile de mai jos sunt simple, aproape ca nu necesita tratament termic si se dovedesc...
Cum degustam branzeturile
Îmi plac mult degustarile; de orice fel. Ma ajuta sa descopar alimente noi si sa...
Ardei umpluti cu cascaval afumat si bacon
Ardei umpluti Va rog sa nu-mi reprosati ca va prezint a treia reteta la rand...
Graten de paste cu branza si piper roz
Imi plac mult pastele, de orice fel. Sunt satioase, gustoase si foarte versatile. Nu-mi vine...
4 Comentarii
Graten de cartofi cu trei feluri de branza
Iata o reteta pentru iubitorii de branzeturi. Camembertul cu gust delicat, branza cu mucegai albastru...
2 Comentarii
Triangoloni cu sos de unt, salvie si piper roz
Triangoloni sunt paste umplute, asemanatoare cu mai bine cunoscutelor ravioli si tortellini. Dupa cum arata...
Crema de branza cu castravete, marar si chimen
Aceasta a fost una dintre primele retete pe care le-am… era sa zic gatit, dar...
2 Comentarii
Salata de bulgur cu rosii, patrunjel si branza de capra
Reteta de fata este extrem de simpla. Mananc destul de des astfel de salate, mai...
Vinete cu mozzarella si Grana Padano
Am primit de la Delaco un pachet cu cateva produse interesante, cu rugamintea de a...
14 Comentarii
Rulouri de omleta cu crema St. Agur
Rulouri de omleta – reteta simpla, usor de facut Incep prin a va spune ca,...
Cartofi copti cu ceapa caramelizata si branza Chavroux
Iata o reteta foarte simpla, in care cartofii si ceapa caramelizata pun in valoare onctuozitatea...
4 Comentarii
Bilant 2013
La sfarsitul anului 2012, cand am trecut în revista cele întamplate în ultimele 12 luni,...
15 Comentarii
Jeleu de castravete cu branzeturi
Sunt convins ca unii ar numi acest preparat “mousse de castravete”, dar consistenta sa, desi...
6 Comentarii
Tagliatelle cu crema St. Agur
Reteta de fata este extrem de usoara si de rapida. In varianta sa simplificata (vezi...
1 Comentariu
Graten de paste cu legume
Aceasta reteta este potrivita cu zilele mai reci de toamna, cand statul langa cuptorul cald...
Salata de vita cu rosii, rucola si Brie
Este o salata foarte simpla, in care gustul pregnant al muschiului de vita si cel...
1 Comentariu
Pui cu mozzarella, sos de rosii si busuioc
Asocierea dintre branza mozzarella, busuioc si rosii este una tipica pentru bucataria italiana. Cel mai...
Miez de lapte cu relish de ardei
Iata din nou o reteta simpla, potrivita ca gustare. Relishul de ardei este dulce-picant-acrisor, foarte...
4 Comentarii
Smochine cu branza albastra
Un preparat culinar mai simplu ca acesta este greu de imaginat, caci se pregateste in...
2 Comentarii
Ardei copti cu branza si pesto
Preparatul acesta este potrivit ca gustare, sau cina lejera. Este o reteta de vara, care...
4 Comentarii
Salata de fasole verde cu branza si nuca
Aceasta salata rece va propune o combinatie colorata de legume fraged-crocante, servite intr-un dressing usor-acrisor,...
Cartofi Hasselback cu sos de branza si cascaval
Cartofi Hasselback – reteta suedeza de cartofi la cuptor Cartofii Hasselback isi trag denumirea de...
4 Comentarii
Eveniment "Fun & Grill" – 31 august 2013
Vara se cam apropie de sfarsit, concediile asijderea. Este timpul sa ne reapucam de gratare...
2 Comentarii
Bulete de cascaval cu pesto
Caldura mare, dar trebuie sa mancam si noi cate ceva. Reteta aceasta nu presupune gatit,...
2 Comentarii
A fost "Fun & Grill", 25-26 mai 2013
Toate cele 22 de locuri la evenimentul “Fun & Grill” din luna aceasta, organizat la...
29 Comentariu
Tort de lamaie cu sos de capsuni
Reteta de fata a fost preparata de Costel Clipescu si de mine cu ocazia evenimentului...
14 Comentarii
A fost "Branza în Bucate", mai 2013
Mansarda din str. Paris nr. 7A a gazduit ieri, 16 mai 2013, o cina dedicata...
Meniu international la "Sunday Grilling" – 19 mai 2013
Duminica 19 mai 2013, la orele 13:00, in str. Maica Alexandra nr. 5, la show-room-ul...
Joi, 16 mai, la mansarda: eveniment culinar "Branza in bucate"
Dupa o mica pauza in preajma sarbatorilor de Pasti, reiau evenimentele culinare desfasurate “La Mansarda”,...
Pui la cuptor cu legume si crema de branza
Desi nu este foarte rapida, reteta este simpla si are avantajul ca se gateste intr-un...
6 Comentarii
Gnocchi cu chorizo si branzeturi
Iata o reteta foarte simpla, la care am folosit cateva dintre produsele comercializate de Delaco:...
A fost "Sunday Grilling" – meniu marocan – 21 aprilie 2013
În str. Maica Alexandra nr. 5, ieri (duminica 21 aprilie 2013), în curtea showroom-ului companiei...
1 Comentariu
Castraveti cu crema de branza picanta
Am avut ocazia in aceste ultime cateva luni sa colaborez la diverse evenimente cu Delaco...
3 Comentarii
A fost "Fun & Grill" – aprilie 2013
Cred ca cineva, acolo sus, este mare amator de gatit în aer liber. Altfel nu-mi...
2 Comentarii
Peste in crusta crocanta de cascaval
Astazi va prezint o reteta foarte simpla si rapida, gustoasa, cu ingrediente care se gasesc...
8 Comentarii
Eveniment “Fun & Grill”, aprilie 2013
Desi în ziua în care postez acest articol afara ninge, este deja 26 martie, asa...
Tagliatelle cu crema de branza si prosciutto
Dupa retetele in care am folosit crema de branza “Ceva fin pufos”, va propun o...
Pasta picanta de ton cu ceapa verde
Am avut in aceste ultime 6 luni ocazia, fericita zic eu, sa colaborez la diverse...
4 Comentarii
Conchiglione cu crema de branza
Am avut ocazia in aceste ultime 6 luni sa colaborez la diverse evenimente cu Delaco...
2 Comentarii
A fost "Fun & Grill" martie 2013
Între 1 si 3 martie 2013, la Casa “Mara” din Slanic-Prahova s-a desfasurat un nou...
A fost "Branzeturi si Vinuri", februarie 2013
Ieri seara, 19 februarie 2013, la frumosul sediu al Cramelor Halewood, din strada Paris nr....
14 Comentarii
Branzeturi si vinuri
Acest eveniment este realizat in colaborare cu Cramele Halewood si Delaco. Branza si vinul fac...
2 Comentarii
A fost "Sarea în bucate", februarie 2013
Daca anul trecut, în aceeasi perioada, la primul eveniment culinar de la Casa “Mara” din...
9 Comentarii
A fost „Sarea în bucate”, decembrie 2012
Iata ca a avut loc cel de-al optulea si ultimul eveniment culinar din anul acesta...
11 Comentarii
A fost “Fun & Grill”, noiembrie 2012
Iata ca a trecut si cea de-a saptea editie a evenimentului culinar pe care îl...
8 Comentarii
„Fun & Grill”, 3-4 noiembrie 2012
Fac o revenire asupra evenimentului “Fun & Grill” pe care l-am prezentat într-un articol anterior,...
4 Comentarii
Eveniment „Fun & Grill”, noiembrie 2012
Deschiderea sezonului “Fun & Grill” a avut loc saptamana trecuta la Casa „Mara” din Slanic,...
2 Comentarii
A fost „Fun & Grill”, 6-7 octombrie 2012
Ma bucur sa-mi regasesc blogul. Nu am mai postat nimic de 2 zile, ceea ce...
13 Comentarii
Meniul evenimentului "Fun & Grill" din 6-7 octombrie 2012
Dupa cum v-am anuntat acum cateva zile, astazi si maine sunt amfitrionul si bucatarul evenimentului...
1 Comentariu
Eveniment „Fun & Grill”, octombrie 2012
Va poftesc la un nou eveniment „Fun & Grill”, bineînteles tot la Casa „Mara” din...
8 Comentarii