demonstratie culinara | Retetele lui Radu - Gastronomie:

“Saveur Faire” 5: Bucatarie jamaicana

Sambata, 26 iunie 2010, la ora 11:00, puteti veni sa luati pranzul si sa ascultati cateva povesti captivante despre o bucatarie extrem de interesanta si, in acelasi timp, foarte putin cunoscuta la noi: cea jamaicana. Voi povesti despre ingrediente specifice, istorie, influente culinare, moduri de a gati si de a asezona, toate acestea in cadrul unui nou eveniment gazduit de magazinul “Biscuit” (Bd. Nicolae Balcescu 26, Bucuresti). Voi gati invitatilor un meniu nu doar specific zonei Caraibelor, dar si echilibrat nutritional si cat se poate de gustos: creveti cu papaya, peste cu nuca de cocos, pui jerk si o inghetata de fructe exotice. Pret: 70 lei.
Daca sunteti interesati va puteti inscrie aici, iar cei care au cont pe Face Book se pot inscrie si aici.

Citeste tot

Despre bucataria siciliana la “Biscuit”

Ieri seara am avut placerea sa ma aflu in compania mai multor doamne interesate de gastronomie. Cu ce ocazie? Cu ocazia unui eveniment dedicat bucatariei siciliene, desfasurat la magazinul “Biscuit” din Bucuresti. Stiti dvs. despre ce este vorba, caci vi l-am semnalat din timp. Este cel de-al treilea din seria numita „Saveurs faire”, care si-a propus sa parcurga itinerarii culinare in intreaga lume unde se mananca bine si interesant.
(mai mult…)

Citeste tot