blog de Gastronomie
Am auzit diverse persoane afirmând că tapenade este un sos sau o garnitură. Alţii pretind, [...]
Am vorbit acum ceva timp despre bucătăria etiopiană şi am definit-o ca fiind una a [...]
8 Comentarii
“Spread” este un termen intalnit de mine in literatura culinara americana, care denumeste sosurile groase [...]
13 Comentarii
Servita pe biscuiti crocanti, sau pe toasturi ori crutoane, aceasta crema este o gustare deosebit [...]
16 Comentarii
Am mâncat dintotdeauna cu plăcere iaurt, dar a devenit mai important pentru mine de când [...]
Chutney – un condiment surprinzător Probabil aţi întâlnit cu diferite ocazii, prin reţete sau alte [...]
Mi-era dor de bucataria asiatica, asa ca m-am gandit sa va ofer ceva inedit. Mai [...]
7 Comentarii
Nuoc cham este, fara indoiala, cel mai popular si cel mai cunoscut sos vietnamez, nelipsit [...]
2 Comentarii
Este o reteta rapida si usor de preparat. Foloseste ingrediente tipice dietei mediteraneene: ulei de [...]
10 Comentarii