Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: dressing

Pe scurt despre uleiul brun de susan

Oricine a gatit vreodata preparate chinezesti stie ca are nevoie de un minim de ingrediente [...]

6 Comentarii

Pe scurt despre vinegreta (2)

Vinegreta Vinegreta este un temen provenit din limba franceza (“vinaigrette”, diminutiv de la “vinaigre” care [...]

Foarte pe scurt despre salatele verzi

Salatele verzi Voi începe acest mic articol încercand sa clarific unele lucruri legate de terminologie. [...]

2 Comentarii

Salata de fructe de mare cu legume

Iarna nu este anotimpul meu preferat. Pentru mine exista doua modalitati culinare ca sa o [...]

2 Comentarii

Salata de dovlecei cu vinegreta si ierburi

Cel mai bine este ca aceasta salata, potrivita zilelor de vara, sa fie servita nici [...]

Salata de paste cu rosii, mozzarella si pere

Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Salatele sunt, in [...]

Pe urmele pastei de mustar (5)

Cu acest articol se încheie seria despre istoria pastei de mustar. Sper ca nu v-am [...]

8 Comentarii

Pe scurt despre uleiul de arahide

Cu ceva ani în urma am avut o tentativa de a scrie despre uleiuri, lucru [...]

8 Comentarii

Pe scurt despre vinegreta (1)

Literatura de specialitate considera vinegreta a fi unul dintre sosurile importante ale gastronomiei occidentale (alaturi [...]

9 Comentarii