Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: dressing
Pe scurt despre uleiul brun de susan
Oricine a gatit vreodata preparate chinezesti stie ca are nevoie de un minim de ingrediente [...]
6 Comentarii
ian.
Pe scurt despre vinegreta (2)
Vinegreta Vinegreta este un temen provenit din limba franceza (“vinaigrette”, diminutiv de la “vinaigre” care [...]
Foarte pe scurt despre salatele verzi
Salatele verzi Voi începe acest mic articol încercand sa clarific unele lucruri legate de terminologie. [...]
2 Comentarii
Salata de fructe de mare cu legume
Iarna nu este anotimpul meu preferat. Pentru mine exista doua modalitati culinare ca sa o [...]
2 Comentarii
Salata de dovlecei cu vinegreta si ierburi
Cel mai bine este ca aceasta salata, potrivita zilelor de vara, sa fie servita nici [...]
Salata de paste cu rosii, mozzarella si pere
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Salatele sunt, in [...]
iul.
Pe urmele pastei de mustar (5)
Cu acest articol se încheie seria despre istoria pastei de mustar. Sper ca nu v-am [...]
8 Comentarii
Pe scurt despre uleiul de arahide
Cu ceva ani în urma am avut o tentativa de a scrie despre uleiuri, lucru [...]
8 Comentarii
Pe scurt despre vinegreta (1)
Literatura de specialitate considera vinegreta a fi unul dintre sosurile importante ale gastronomiei occidentale (alaturi [...]
9 Comentarii